– Ти си?
– Аз съм Дея и съм „бебето“ в екипа на H-Vision – на цели 3 месеца! Аз съм personal assistant, project assistant, social media marketing и общо взето „подавам ръка“ навсякъде, където има нужда.

– Защо H-Vision?

– H-Vision избра мен и аз я избрах, в момента, в който видях Милена и Яна, стоящи една до друга. По време на интервютата беше просто шесто чувство, но в последствие успях да го „разчета“ – H-Vision е мисия. Тя предава нататък – знание, умение, себепознание. Мисията ни е да дадем повече. Да не сме поредното скучно обучение. Да не бъдем загуба на време за хората. Да разчупим леда. Да счупим бариерите. Имам и добър пример за това – В реч пред дипломиращи се колежани Дензъл Уошингтън казва: „Има един стар IQ тест с 9 точки. Ти трябва да преминеш през тези 9 точки само с 5 прави линии, без да ги прекъсваш. Единственият начин да го направиш е да излезеш извън „кутията“. H-Vision e това – кара те да излезеш извън кутията, извън приетото, извън това, което е вече правено и ако успееш да го направиш, ако успееш да дръзнеш да го направиш – то чак тогава ти си пълноправен член на екипа.

– Какво да очакват хората от H-Vision този сезон?

– Предстои ни трето издание на Академията за автентично лидерство/ALA/, като за първи път форматът ще се проведе в 4 последователни дни, извън София, извън ежедневието и работата на участниците. Смятаме, че по този начин нейното влияние ще бъде още по-голямо и целите още по-постижими. Другото предимство е, че участниците ще имат по 24 часа „в играта“ – значително повече от предишните издания на Академията – това ще бъде време, в което ще споделят, осмислят и преживяват заедно идеята да бъдат #ALeader.
ALA е академия за личности на лидерски позиции, които ежедневно се изправят пред нелеката задача да бъдат „глава“ на екип от различни хора, с различни настроения, различни потребности и различна работна етика. ALA цели да „събуди“ #ALeader-а във всеки един от тях. Да им покаже неща, които до този момент са били само мит, да ги постави в различни ситуации, да им зададе правилните въпроси и да ги подтикне да бъдат автентични. Защото какво може да бъде по-ефективно в работата с хора от откровеното отношение?
Рано сутрин, преди да видите лицата на съседите, на хората в сутрешния трафик и тези на колегите и служителите ви, какво виждате?
Собственото си отражение.
Академията за Автентично лидерство е мястото да предизвикате себе си. Това е пространството, в което можете:
#да спрете за малко, да изоставите рутината и да презаредите
#да идентифицирате събитията от живота си, които ви оформят като лидери
#да назовете истински значимите за вас ценности и как те излизат на повърхността през реални примери
#да се видите през очите на други (likeminded) хора, да установите какво излъчвате и как влияете
#да се оставите за малко без план и да овладеете реакциите си от неизвестното

За повече информация и записване за Authentic Leadership Academy пишете ни на projects@h-vision.com или +359 885 699 215