Виктория Петрова е Мениджър човешки ресурси в Publicis One България. Tя е първият ни „гост“ в програмата Loyal Partners Community, в която ще те запознаваме с наши клиенти и партньори отблизо, чрез леки и свежи въпроси, отговарящи точно на сезонното ни настроение! 🙂 Да, за твое голямо учудване и HR-ите са хора и точно затова днес те запознаваме с човешката страна на Вики – какво му обича на лятото, как разпуска и кой ли е най-често задаваният въпрос към един HR през летните месеци…

– За теб лятото е…?

В.П.: Да си много повече навън – от вкъщи, офиса, града, често и държавата.

– Къмпинг или буукинг?

В.П.: И двете, зависи от компанията и мястото. Вирея еднакво добре и на двете.

– Ако лятото беше човек, какъв щеше да бъде?

В.П.: Много противоречива личност: носталгичен съзерцател и активен купонджия, мързеливец, но и вдъхновител на приключения.

– 3 причини защо шефа трябва да направи офис на плажа?

В.П.: И трите няма да помогнат това да се случи 🙂

– Кой е най-често срещаният въпрос към HR-a през летните месеци?

В.П.: Защо офисът не е на плажа?

Publicis One България е най-голямата специализирана група агенции за маркетингови комуникации в страната, част от Publicis Group – третата по големина комуникационна мрежа в света. Повече от 20 години Групата трансформира сферата на комуникациите в България и е партньор на бизнеса в неговото развитие. В агенциите част от Publicis One работят над 160 професионалиста, които създават и реализират комуникационни и медийни кампании и стратегии за компании като NESTLE, Groupe SEB, Sanofi, Renаult Nissan, Lidle, Mtel, Unilever, Audi, Molson Coors, Ferrero и много други.