Ейч Вижън
11юли/170

Какво се променя в офиса през лятото?

Публикувано от H-Vision

(НЕ)ограничени отпуски и как да оцелеем

Лятото е тук и вече си влиза през прозореца без да чука. За това какви промени настъпват в офиса през летните месеци, (не)ограничените отпуски и как да оцелеем ако единствения лъч светлина в тунела е този, който пробива дупка през монитора в офиса, докато всичките ти приятели събират тен – виж тук:

Летните месеци са най-отпускарските и едва ли има някой, който все още не го знае. Заменяме топлото кафе с фрапе и притичването до близкия fastfood с обяд под някоя дебела сянка. В офиса започва да звучи set от плейлистата “Summer2k17” и е време за какво? Летен бизнес стайлинг! И, да, всяка гривничка с рапани на глезена издава колко ти е отпускарско!

За пръв път в България за неограничен отпуск се заговори, когато британският милиардер и собственик на Virgin Group сър Ричард Брансън предложи на служителите си толкова отпуска, колкото те пожелаят. Предхождащи бяха Netflix, а примера им последва и General Electric.

Според Брансън, дори не е нужно служителите му да искат разрешение, но трябва да вземат в предвид, че не трябва да допускат отсъствието им да навреди на компанията.

Естествено, при думите „неограничена отпуска” на повечето собственици започва рязко да им прилошава или пък правят така, че на теб да ти прилошее, но според сайта Inc.com, възможността за ваканция без лимит може да окаже изключително благотворно влияние на бизнеса. Ето няколко аргументи, с които да убедиш шефа си в това:

Сплотяване на колектива. Според проучванията, щом хората знаят, че и те самите могат да си вземат ваканция по всяко време, са по-склонни да заместват някой, който почива в момента. Това от своя страна заздравява връзките между колегите.

Доверие към служителите. Очевидно собственикът трябва да бъде сигурен, че е наел кадри, които ценят работата си и наистина искат да я вършат.

Повишава щастието и продуктивността. Изследвания показват, че работниците с неограничени възможности за отпуск са по-малко стресирани. Това се дължи на добрия баланс между работа и личен живот.

Задържа по-добрите кадри. Неограничената отпуска си е лукс, за който много кандидати ще се състезават. Така собственикът ще има по-голям избор за подбор на най-подходящите.

И все пак, едва ли има магически брой дни за отпуска, който би превърнал служителите на всяка компания в невероятно щастливи и продуктивни като с пръчица. А и ако не успееш да убедиш шефа си за училищна лятна ваканция, то поне можеш да се възползваш от празния офис, за да свършиш всички онези задачи, които не можа, защото жуженето на другите ти пречеше. Добави студена лимонада и дерзай – на плажа всеки може – създай си лято в офиса!

19дек./160

#75000минути емпатия?

Публикувано от H-Vision

Работите от 5 години в банка…

работите с клиенти…

Всеки ден при вас минават средно по около 70 човека, което за 5 дневната седмица е около 350 човека. Като сложим дежурството в събота - надхвърлихме 400 човека.

Без да са нужни блестящи математически познания - веригата нататък е простичка - за месец - около 1400 - 1500 човека, за година - над 15 000 човека (слагаме 1 месец за отпуски и почивки)…

За въпросните 5 години сте погледнали в очите (или пък не) над 75 хиляди човека.

И ако твърдим, че в рамките на секунди-минута клиента ви усеща и формира отношението си - към вас, към банката, към бранда, към цялата система дори - не остават много луфтове за лоши настроения, неудоволствие, киселост….

От другата страна на барикадата е той - Клиентът….

Понякога изнервен от какво ли не - от търчането по инстанции (само НАП е достатъчен), изнервен от дупките по улицата, от отношението на шефа си, от липсата на съпричастност, от промените, с които трябва да се справя…

Понякога тъжен - съкратен от работа, предаден, обезверен…

Понякога нахален - изнесъл его-то си на фундаментално разстояние ПРЕД себе си…

Понякога унижаващ…

Понякога унизен…

Къде са пресечните точки?

Как може взаимодействието да не е като от двете страни на барикадата?

Как се постига синхрона и усещането за НАИСТИНА добро обслужване, което да формира приятно преживяване на клиента, без да нарушава достойнството на хората, които работят за него - без те да се чувстват обслужващ персонал, който изхвърля опаковките на изядените бонбони?

Как може хората, които взаимодействат с клиенти да обслужват бързо, но и да бъдат емпатични???

Какво обединява клиента и фронт офис служителя (сервитьора, продавача)?

Еднозначният отговор - ТОВА, ЧЕ СА ХОРА!

В последните месеци се заехме с каузата да променяме нагласите (където има предпоставки за това) и да насърчаваме хората да сменят фокуса си и да осъзнават изборите си.

Работихме с над 700 човека, понякога ги ядосвахме, понякога ги усмихвахме, малцина си тръгваха безразлични…

Чувахме техните неудоволствия - от клиентите, от шефовете, от работните съботи и недели, от ротирането по офиси…

(Те също имат нужда да бъдат чути и някой да признае, че работата им не е лека.)

Имат нужда някой да им покаже грешките, които правят...

…Да им покаже, че доброто обслужване понякога битува основно в намеренията им и че усещането, което формират в клиента не е това, което ще го връща отново…

…Някой да ги стимулира да търсят повече съпричастност, да бъдат по-щастливи от професията, която ежедневно избират и да усъвършенстват себе си.

Дали си струват усилията? Дали нещо ще е по-различно? Дали можем да повлияем на това да виждаме по-удовлетворени хора покрай себе си?

Продължаваме да опитваме…

"Empathy is about standing in someone else's shoes, feeling with his or her heart, seeing with his or her eyes. Not only is empathy hard to outsource and automate, but it makes the world
a better place."
-Daniel H. Pink

 

Видео Интерво с Милена и Башар

17февр./160

Новият формат на H-Vision и Interview Play казва: „Movie Viewers become Movie Makers“

Публикувано от H-Vision

Какви умения ще са нужни на хората и компаниите на бъдещето, за да бъдат успешни и адекватни на технологичните промени, които предстоят в следващите 5 години?

Нов доклад на Световния икономически форум, озаглавен „Бъдещето на работата“ даде отговор на този въпрос.

Ето как изглеждат най-важните 10 умения за 2020 и какви бяха през 2015:

MM

 

Според Световния икономически форум, който се проведе на 20 януари 2016, в швейцарския град Давос, става ясно, че определени умения ще стават все по-важни за успешна реализация на пазара на труда в бъдеще.

Така например креативността ще става все по-ценно умение, предвид конкуренцията на хората с роботите на пазара на труда и факта, че това е едно от уменията, които машините не притежават.

Новият формат „Movie Making” е разработен в посока развитие на вашата креативност и комуникационни умения на английски език. Само за ден от зрител, вие ще се превърнете в сценарист, актьор в главната роля или разпален режисьор.

Интерактивното събитие ще ви предостави нов поглед и развитие на умения като презентационни умения, разказване на истории, работа в екип, комуникационни умения, умения за преговори, лидерски умения, управление на времето.

И всичко това – заедно с трениране на вашия английски език!

Дизайнът на формата отделя внимание и на Емоционална интелигентност и емпатия - развитието на героя насочва вниманието ни към човешката психология и ни помага да разберем човешката природа.

 • Как реагираме на промените?
 • Как взаимодействаме с други хора ?
 • В конфликтна ситуация как реагираме – състезаваме ли се, сътрудничим ли, готови ли сме на компромиси?

Научете повече за формата като се свържете с нас на телефон 0885/699 215 – Яна 🙂

 

 

8ян./160

Нова година, нов късмет/ Нова година, нов успех

Публикувано от H-Vision

Хората казват „Нова година, нов късмет“, ние ще кажем „Нова година, нов успех“.

Екипът на Ейч Вижън, обичаме новата година, приемаме го като символичен рестарт на дейността, на плановете, на проектите, на мечтите, на резултатите, на успехите. Харесва ни да има време в годината, в която да премислим даден период, да си дадем сметка как е преминал, какво постигнахме, с колко ресурс го направихме. Да си зададем въпросите можехме ли по-добре да се справим, какво още искаме да научим, как научихме това което знаем, какви уроци имаше по пътя и взехме ли си поуките от тях?

Провокираме ви и вие да си зададете няколко въпроса, отговорите на които ще спомогнат за правилното целеполагане както в професионален, така и в личен план:

 1. Кои са тези неща, които оказаха силно влияние на живота ви през 2015 година?
 2. Кои от тях ще запазите и кои ще елиминирате през 2016?
 3. Отпразнувахте ли победите от 2015 година?
 4. Кои бяха ТОП 3 ваши цели за 2015?
 5. Постигнахте ли ги? Как?/Защо?
 6. Кои ще бъдат ТОП 3 приоритетите ви през 2016 година?
 7. Какво ви прави щастливи?

Ние вярваме, че получаваме това, което си пожелаем. Разбира се, като всяко нещо, то има своята цена и дали ще я платим или ще ни се стори висока и ще спестим, решаваме ние!

Целият ни екип ви желае да бъдете много успешни и осъзнати през 2016 година! Ценете това, което имате и това, което нямате! Реализирайте с размах и личен почерк! И не на последно място ... бъдете щастливи, защото щастливия човек е щастлив лидер, има щастлив екип/ семейство! J

Екипът на Ейч Вижън най-искрено ви честити новата 2016 година!

 

banner-january

 

 

24сеп./150

ЕЙЧ ВИЖЪН на 10 години!

Публикувано от H-Vision

На 5-ти октомври тази година консултантската компания Ейч Вижън навършва 10 години. По повод голямата годишнина, екипът ни създаде фото-конкурса „10/Awards”. Част от компаниите, които са имали съвместна активности с Ейч Вижън през 10-те години, са номинирани със специално подбрана снимка, разпределена в различна категория. Кадрите, събрали най-много гласове, ще спечелят награда на специална церемония за рождения ден на H-Vision. Гласувайте за Вашата снимка в някоя от 4-те категории или качете друга снимка, която мислите, че е по-подходяща за категорията или носи по силен заряд за екипа Ви.

Фото-конкурса цели да разкаже съвместната ни история през обектива на 10 години в обучения, тиймбилдинги, различни проекти, реализирали се благодарение на доверието и добрите ни взаимоотношения с клиентите ни. Както и да отдаде заслужените ни благодарности към тях.

Под наслов „Our 10 years story with you” Ейч Вижън приканва екипите на всички компании, които са номинирани, да гласуват за своята снимка в различните категории: “ Best pic of a social story”, “Best pic of a people-investment-story”, “Best pic of a team-experience-story”, “Best pic of creative story. Освен всички да гласуват за снимката на която са, могат и да качат друга снимка, която мислят, че е по-подходяща за категорията или носи по силен заряд за екипа.

И като за голям рожден ден – Ейч Вижън ще отпразнува своя с всички клиенти/партньори/приятели на 5-ти октомври (понеделник). Локацията следва да бъде уточнена и специалните покани - разпратени на гостите . Освен очарователно празненство, екипът на Ейч Вижън ще раздаде и награди за снимките, събрали най – много гласове в различните категории.

Попитахме Милена Хаджииванова, собственик и управител на Ейч Вижън няколко интересни въпроса около годишнината и ето какво сподели тя:

 1. Какъв е пътят на 10 годишна компания? И какъв беше пътят на Ейч Вижън?

Път, без право на дълъг отдих е и пътя на Ейч Вижън за тези 10 години. От момента, в който компанията се заяви и стартира, са се случили толкова много неща. Спомням си началото, трудното задвижване на колелото, изпипването на всеки детайл за първи път, тревожността дали ще успееш да докажеш, че си по-добър от другите...

После първите наети служители и различните предизвикателства, свързани с това да доближиш екипа до собствените си критерии...

След това, тъкмо понабрали малко инерция и идването на кризата в 2010-та година – ужасен застой, ходене като в блато...

Сега е по-лесно – но до тук, пътя е доста шарен...

 1. 10 години много ли са или малко?

И много, и малко. Това е голяма част от живота на един човек. Ако беше дете, което се е родило тогава, то вече щеше да е ученик, с желание за автономност.

10 години са малко като натрупана история, но са достатъчни, за да знаем добре кои сме и към какво вървим...

 1. Кои бяха основните ценности, които съхраниха теб и Ейч Вижън през годините?

Автентичност, честност с клиентите, не прекомерна амбиция за бързо разрастване, задълбоченост в нещата, които правим, подплътена с високо ниво на експертиза,  непрекъснато развитие и усъвършенстване. Затова споделих, че пътя на Ейч Вижън за 10 години е път , без право на дълъг отдих – ние трябва да даваме най-доброто и най-съвременното на нашите клиенти и веднага, след като изградим някакъв стереотип, да бързаме да го разбием.

 1. Кои са ТОП 3 на уроците, които научи за 10 години като създател и управител на Ейч Вижън?
 • Бъди честен – дори и да нямаш успех веднага, ще живееш в комфорт със себе си
 • Давай повече от себе си – без да очакваш веднага възвръщаемост
 • Подбирай добре хората за екипа си, в които да инвестираш своето време и усилия, за да ги развиваш! Много по-важни са личностни качества като лоялност, честност, отколкото придобити професионални качества на някакво ниво.

      5. Какво да очакваме за напред от екипът ти и теб самата?

В момента, Ейч Вижън може да се каже, че е в творчески подем (както и аз самата). Имам сигурност в хората от екипа, което ми дава възможност да мечтая за нови неща и нови проекти. Стартирахме два портала, които ми се иска да се разгърнат и да бъдат особено полезни за HR и коучинг общността (hr-bg.com & coach.bg). На този етап от моя живот ми се иска да се посвещавам не толкова на комерсиални проекти, колкото да идеи, каузи, да съм полезна за все повече хора с уменията, знанията и натрупания опит.

 1. Какво си пожелаваш като рожденик? J

Здраве!

Кураж и амбиция... И умение да намирам баланса между амбицията за работа и нещата, които ме правят жива и креативна – удоволствия, радости, зареждащи преживявания!

Пожелавам това и на всички, които по някакъв начин са съпричастни към нашия празник!

 

Untitled-BD-BG

 

19юни/150

Нова услуга от H-Vision “Временен HR”

Публикувано от H-Vision

 

Не много разпространената за България, но с огромен потенциал услуга, подходяща точно в сегашния сложен за икономиката момент. Тя се изразява във временно (между 6 и 18 месеца) наемане на високо квалифициран HR. Тази временна услуга е подходяща за случаите, когато не се налага или е невъзможно постоянно назначение. Например: внезапно напускане на служител, преходен период, творчески отпуск, отпуск по бременност или работа по управление на проекти.

Услугата предоставя достъп на клиента до специфично знание или експертиза, страничен поглед на професионалисти, постигане на конкретни цели, изготвяне на стратегия, организационни промени, подобряване на ефективността на екипите и качеството на работа.

Срещу абонаментната цена, клиентите на тази услуга получават цял екип от професионалисти и експерти като временен HR екип, с проектен ръководител. Процеса стартира със среща за изясняване на приоритетите за компанията, периода за действие на временния HR, очакванията и формулиране на измерими резултати.

На база на тази заявка, се изготвя конкретна програма, с разписани дейности, роли и отговорности. На всеки етап се извършва представяне на резултатите и се прави допълнителна настройка на приоритетите.

Временния HR може да бъде свързан с процеси като подбор, стратегически HR, въвеждане на HR политики и процедури, HR одит, изготвяне на програми за развитие, стажантски програми, центрове за оценка, преструктуриране и реинженеринг на HR процеси и др. (без администрация и възнаграждения).

Новите предложения в H-Vision вървят ръка за ръка и с атрактивно бизнес предложение към тях – заявете услугата „Временен HR“ до 20-ти юли и се възползвайте от 20% отстъпка от цената.

Научете повече за новата услуга на H-Vision „Временен HR“, като се свържете с екипа ни на телефон 02/850 10 45 или 0885 699 215, както и на e-mail projects@h-vision.com

 

 

19май/150

Защо да проведете тиймбилдинг за Вашия екип?

Публикувано от H-Vision

Терминът „тиймбилдинг” през последните години се превърна в модерна дума с много значения. От корпоративна гледна точка, тиймбилдинг активностите не са насочени пряко към развитие на конкретни умения, а повече са насочени към извеждане на групови мения, комуникация вътре в екипа и резултати. Активносттите, провеждани по време на тиймбилдинга, са само средстава за крайния резултат: придобиване на опит чрез различно въздействие.

Тиймбилдинг активностите предоставят реалистични преживявания, които дават възможност на хората да допринесат за общите цели. Успехът на повечето организация зависи от способността на хората да изградят ефективни екипи.

Основните цели на тиймбилдинга са подобряване на производителността и мотивацията. Извеждането на екипа извън офиса спомага за пречупването на професионалните и лични бариери, елиминирането на разсейващите елементи (емайл, поръчка и др) и забавление.

Ползите от тиймбилдинг програмите са от голямо значение за организацията и често пъти са част от годишния план на компанията.

Дейностите в тиймбилдинг програмите са предназначени да мотивират хората да обединят своите таланти и да изпълняват качествено работата си индивидуално и като отборни играчи. Членовете на екипа често откриват, че разнообразието е най-голямото предимство и доверие, сътрудничество и ефективна комуникация са ключът към успеха на отбора им. Структурираните дейности насърчават не само индивидуалното развитие, но водят всички членове заедно към една обща кауза.

Някои от ползите на тиймбилдин програмите са:

Подобрява морала и лидерските умения
Намира бариерите, които осуетяват творчеството
Ясно определя целите и задачите
Подобрява процеси и процедури
Подобрява организационна продуктивност
Идентифицира силните и слабите страни на екипа
Подобрява способността за решаване проблеми

Доветете се на екипа на H-Vision при следващия Ви тиимбилдинг събития и се възползвайте от 20% отстъпка за организиране и провеждане на тиймбилдинг за Вас и Вашия екип.

Промоционалното предложение е валидно до 15 юни 2015 год.

 

20апр./150

Програма за развитие на лидерския потенциал

Публикувано от H-Vision

 “Великите лидери ни карат да се движим.

Те запалват страстта ни

и ни вдъхновяват да дадем най-доброто от себе си.”

Даниъл Голман

 

“Лидер” може би звучи гръмко и предизвиква много въпроси като:

 • Необходими ли са лидери във Вашата организация?
 • Какво ги прави лидери?
 • Възможно ли е лидерството да се учи и развива?
 • Лидерството равно ли е на харизматичност?
 • Изпълнява ли лидера оперативни задачи?
 • Кой е добър лидер?
 • Какво всъщност знаем наистина за ефективното лидерство?

След дълги години на изследвания, проучвания и анализи – има някои отговори:

Първо, лидерите раждат ли се такива или е въпрос на развитие? Отговорът е: и двете, но по-скоро има процес на учене, отколкото само съдбата да ги предопределя. Лидерството е комплексна и сложна социална роля. И все пак, някои определени качества предразполагат човек към това да заема лидерски позиции и да бъде по-добър в това. Ефективните лидери всъщност дължат уменията си на опита, продължителното самоусъвършенстване, образование и тренинг.

Второ, работят ли тренингите за лидерство? Сравнително скорошен анализ на близо 100 години обучения за лидерство и усилия за развитие, твърди, че всъщност повечето програми наистина водят до положителна промяна. Тя драматична ли е? Понякога. Някои детайли или събития могат да доведат до трайно развитие на лидерските умения. Но, в повечето случаи, развитието на лидери е дългосрочен и поетапен процес.

Трето, има ли определени елементи, които са общи за всички (или повечето) големи лидери? Вярваме, че теорията за трансформационното лидерство представя най-добре елементите на лидерството. Ефективните лидери следва да бъдат вдъхновяващи, визионери и да имат позитивна роля върху последователите си. Най-добрите лидери искрено се интересуват от своите последователи, тяхното добруване и личностното им развитие. Великите лидери също овластяват последователите си и ги насърчават да бъдат креативни и инициативни.

Четвърто, специфична ли е лидерската ситуация? С други думи, ако сте успешен лидер в дадена сфера, като например на работното място, бихте ли били успешен лидер в обществото или в друга компания? Въпреки че този въпрос все още не е толкова добре проучен, по-вероятно е тези трансформационни качества и умения да могат да бъдат пренесени и в друга сфера. Ограничението, разбира се, е в това, че знанията за определена среда и разбирането на нейната „култура“ са изключително необходими. И така, необходим е известен период на напасване и учене, за да може лидерът да започне да използва трансформационните си възможности в новата среда.

Накрая, на каква най-ранна възраст започва да се развива лидерството? Това е един много очарователен въпрос, отговорът на който ние търсим в момента. Има краткосрочно проучвания за „корените“ на лидерството и първоначалните ни резултати сочат, че основата на лидерството стои в много ранна възраст. Насърчението на родителите и учителите играе важна роля, също като излагането на различни социални ситуации и житейски опит.

Какви са последствията от личното развитие като лидер? Лидерството е сложно, но може да бъде развито. Знаем кои са градивните му елементи и че посвещението на много време и енергия в него се отплаща.

 

 

13мар./150

Следатестационен тренинг календар

Публикувано от H-Vision

Намираме се сравнително в началото на календарната година. Преди седмица – два завършихме последните анализи от атестационните оценки. Изведохме изводите, дадохме обратна връзка на всеки по отделно, събрахме се на индивидуални срещи с ръководителите на екипи – получихме и тяхното мнение и препоръки за тренинг развитието за всеки един от екипа им.

И стигнахме до завършителната и изключително важна точка от цялостния процес – изготвяне на тренинг календар за всички служители в компанията ни. Старт на продължителен процес, обвързан с много проучване за кой какво обучение е най- добро, събиране на оферти, хиляди телефонни разговори, безкрайна мейлинг кореспонденция с много и различни компании предлагащи различни услуги. Към една фирма ще пуснем запитване за това, към друга за друго, към трета – за трето. Отделяме изключително голям ресурс от време, само за процеса на изследване на пазара, обработка на информацията и схематизирането й. А тепърва предстои продължителната част, в която да представим предложенията си на ръководството, да разкажем за всяка фирма, всяко обучение и да защитим всяка цена. Разбира се, докато протича този процес, останалите задачи вървят, но да кажем, малко изостават.

Като цяло трудоемък, времеемък процес с разфокусирана обратна връзка в последствие.

Ние от екипът на H-Vision имаме изключително подходящо предложение за всички колеги, припознали себе си в гореописания процес.

С радост Ви представяме новия ни проект „Следатестационен тренинг календар”.

И сега ще бъдем кратки – всичко ще свършим ние.

Предоставяте на екипът ни от експерти всички данни, запознавате ни с всички Ваши притеснения, препоръки и желания, давате ни предпочитан период и бюджет и в най-кратък срок получавате разработена програма- календар за всички обучения, до следващия атестационнен период.

Чрез този проект печелите време, получавате структурирана програма за обучения, имате оптимизиран бюджет с пакетна цена, получавате оптимизирано отделено работно време на всеки служители в различни обучения, получавате ясна и стриктна обратна връзка за всеки един служител, и като бонус към цялата програма - получавате препоръки за следващо развитие и експертна HR оценка за всеки от екипа на компанията Ви.

Ние, от екипа на H-Vision, даваме старт на новия ни проект! И както всяко начало е хубаво, за да бъде още по-хубав и успешен старта на този проект – обявяваме 30% отстъпка от пакетната цена за първите 3 компании, възползвали се от изключително полезното ни НОВО предложение!

За всички останали обявяваме 10% отстъпка от пакетната цена до края на м. април.

И нека посланието на новия ни проект „Следатестационен тренинг календар” бъде „Всичко ще направим НИЕ!

СТАРТ! 

 

13февр./150

Работно студио на тема “Подобряване резултатите на екипа чрез вдъхновяващи лидерски истории”

Публикувано от H-Vision

Някога живял богат човек, който имал чудесен параход. Но като всички скъпи вещи, бил предразположен към повреди. Един ден, след относително трудно пътуване към друга страна, машината се повредила и никой не могъл да я оправи, за да потегли отново.

Един по един, всеки механик и инженер в тази страна били повиквани, за да опитат да оправят машината, но всички се провалили. Накрая станало дума за богат човек, мъдър и стар корабостроител, който може би щял да помогне, но на солидна цена. Богатият мъж веднага се съгласил.

Скоро старият човек, който изглеждал сякаш е поправял кораби сто години, пристигнал. Носел голяма чанта с инструменти и веднага се захванал на работа Прегледал много внимателно голямата система от тръби в машината, като от време на време поставял ръка върху тях, за да провери топлината им.

Най-накрая възрастният човек се протегнал към чантатa си и извадил малък чук, с който леко чукнал една от тръбите. Изведнъж се чул шумът на парата, която преминавала през тръбата и машината се върнала към живот, докато мъжът прибирал чука си.

Когато собственият на парахода го попитал колко му дължи, сметката се оказала десет хиляди паунда - царска сума за онова време.

"Колко?" - възкликнал богатият собственик, оскърбен.- „Вие почти нищо не направихте! Дайте ми справедлива сметка или ще ви хвърля в затвора!"

Възрастният човек извадил от джоба си лист хартия и започнал да драска нещо върху нея. Богатият мъж се усмихнал, след като прочел написаното, и се извинил на корабостроителя за грубото си поведение.

Ето какво пишело:

„За удрянето с чука 1 паунд. За знанието къде да ударя 9999 паунда.”

Разберете как точните думи, добрата история и целевите поуки могат да докоснат всеки човек от екипа Ви, да мотивират и да направят Вас успешен лидер.

Заповядайте на работно студио на тема: “Подобряване резултатите на екипа чрез вдъхновяващи лидерски истории"

Лектор на обучението: Милена Хаджииванова, управител на Ейч Вижън

Дата: 27 февруари 2015 г.

Продължителност: 10.00 ч. - 17.00 ч.

Място*: Ейч Вижън офис /тренинг зала/

Цена: 140 евро

Запишете се до 20-ти февруари и се възползвайте от 10% отстъпка от цената!

За повече информация и записване можете да се обръщате към Христина Вълчанова на телефон 0885/699 215 или ни пишете на project@h-vision.com

Очакваме Ви!

*Адрес: кв. Манастирски ливади-запад; ул.Бяло поле 12, офис 1 (http://www.h-vision.com/contact.php)

Picture1фгхйк