Ейч Вижън
11юли/170

Какво се променя в офиса през лятото?

Публикувано от H-Vision

(НЕ)ограничени отпуски и как да оцелеем

Лятото е тук и вече си влиза през прозореца без да чука. За това какви промени настъпват в офиса през летните месеци, (не)ограничените отпуски и как да оцелеем ако единствения лъч светлина в тунела е този, който пробива дупка през монитора в офиса, докато всичките ти приятели събират тен – виж тук:

Летните месеци са най-отпускарските и едва ли има някой, който все още не го знае. Заменяме топлото кафе с фрапе и притичването до близкия fastfood с обяд под някоя дебела сянка. В офиса започва да звучи set от плейлистата “Summer2k17” и е време за какво? Летен бизнес стайлинг! И, да, всяка гривничка с рапани на глезена издава колко ти е отпускарско!

За пръв път в България за неограничен отпуск се заговори, когато британският милиардер и собственик на Virgin Group сър Ричард Брансън предложи на служителите си толкова отпуска, колкото те пожелаят. Предхождащи бяха Netflix, а примера им последва и General Electric.

Според Брансън, дори не е нужно служителите му да искат разрешение, но трябва да вземат в предвид, че не трябва да допускат отсъствието им да навреди на компанията.

Естествено, при думите „неограничена отпуска” на повечето собственици започва рязко да им прилошава или пък правят така, че на теб да ти прилошее, но според сайта Inc.com, възможността за ваканция без лимит може да окаже изключително благотворно влияние на бизнеса. Ето няколко аргументи, с които да убедиш шефа си в това:

Сплотяване на колектива. Според проучванията, щом хората знаят, че и те самите могат да си вземат ваканция по всяко време, са по-склонни да заместват някой, който почива в момента. Това от своя страна заздравява връзките между колегите.

Доверие към служителите. Очевидно собственикът трябва да бъде сигурен, че е наел кадри, които ценят работата си и наистина искат да я вършат.

Повишава щастието и продуктивността. Изследвания показват, че работниците с неограничени възможности за отпуск са по-малко стресирани. Това се дължи на добрия баланс между работа и личен живот.

Задържа по-добрите кадри. Неограничената отпуска си е лукс, за който много кандидати ще се състезават. Така собственикът ще има по-голям избор за подбор на най-подходящите.

И все пак, едва ли има магически брой дни за отпуска, който би превърнал служителите на всяка компания в невероятно щастливи и продуктивни като с пръчица. А и ако не успееш да убедиш шефа си за училищна лятна ваканция, то поне можеш да се възползваш от празния офис, за да свършиш всички онези задачи, които не можа, защото жуженето на другите ти пречеше. Добави студена лимонада и дерзай – на плажа всеки може – създай си лято в офиса!

19дек./160

#75000минути емпатия?

Публикувано от H-Vision

Работите от 5 години в банка…

работите с клиенти…

Всеки ден при вас минават средно по около 70 човека, което за 5 дневната седмица е около 350 човека. Като сложим дежурството в събота - надхвърлихме 400 човека.

Без да са нужни блестящи математически познания - веригата нататък е простичка - за месец - около 1400 - 1500 човека, за година - над 15 000 човека (слагаме 1 месец за отпуски и почивки)…

За въпросните 5 години сте погледнали в очите (или пък не) над 75 хиляди човека.

И ако твърдим, че в рамките на секунди-минута клиента ви усеща и формира отношението си - към вас, към банката, към бранда, към цялата система дори - не остават много луфтове за лоши настроения, неудоволствие, киселост….

От другата страна на барикадата е той - Клиентът….

Понякога изнервен от какво ли не - от търчането по инстанции (само НАП е достатъчен), изнервен от дупките по улицата, от отношението на шефа си, от липсата на съпричастност, от промените, с които трябва да се справя…

Понякога тъжен - съкратен от работа, предаден, обезверен…

Понякога нахален - изнесъл его-то си на фундаментално разстояние ПРЕД себе си…

Понякога унижаващ…

Понякога унизен…

Къде са пресечните точки?

Как може взаимодействието да не е като от двете страни на барикадата?

Как се постига синхрона и усещането за НАИСТИНА добро обслужване, което да формира приятно преживяване на клиента, без да нарушава достойнството на хората, които работят за него - без те да се чувстват обслужващ персонал, който изхвърля опаковките на изядените бонбони?

Как може хората, които взаимодействат с клиенти да обслужват бързо, но и да бъдат емпатични???

Какво обединява клиента и фронт офис служителя (сервитьора, продавача)?

Еднозначният отговор - ТОВА, ЧЕ СА ХОРА!

В последните месеци се заехме с каузата да променяме нагласите (където има предпоставки за това) и да насърчаваме хората да сменят фокуса си и да осъзнават изборите си.

Работихме с над 700 човека, понякога ги ядосвахме, понякога ги усмихвахме, малцина си тръгваха безразлични…

Чувахме техните неудоволствия - от клиентите, от шефовете, от работните съботи и недели, от ротирането по офиси…

(Те също имат нужда да бъдат чути и някой да признае, че работата им не е лека.)

Имат нужда някой да им покаже грешките, които правят...

…Да им покаже, че доброто обслужване понякога битува основно в намеренията им и че усещането, което формират в клиента не е това, което ще го връща отново…

…Някой да ги стимулира да търсят повече съпричастност, да бъдат по-щастливи от професията, която ежедневно избират и да усъвършенстват себе си.

Дали си струват усилията? Дали нещо ще е по-различно? Дали можем да повлияем на това да виждаме по-удовлетворени хора покрай себе си?

Продължаваме да опитваме…

"Empathy is about standing in someone else's shoes, feeling with his or her heart, seeing with his or her eyes. Not only is empathy hard to outsource and automate, but it makes the world
a better place."
-Daniel H. Pink

 

Видео Интерво с Милена и Башар

15сеп./160

Завръщане към автентичността…за лидери

Публикувано от H-Vision

                                                Може да сте най-успешния мениджър,

                                      но какво кара другите да желаят да ви следват?

Учи ли се харизмата?... Какво ви прави лидер?

Защо и как успешните лидери разказват истории?

Какви са техните/вашите ценности?

Едно от малкото отворени събития на Ейч Вижън може да ви даде пространство да намерите вашите отговори! Заповядайте!

Кога? 29 септември 2016 - 9.00 до 17.00 часа

Къде? – предизвикателството да застанете директно на сцената на..Независим театър

Водещи: Милена Хаджииванова и гост-водещ Башар Рахал

За записване, информация, въпроси ще ви съдейства Яна Нейчева

0885 699 215/projects@h-vision.com

Изтеглете брошура за събитието - тук!

17февр./160

Новият формат на H-Vision и Interview Play казва: „Movie Viewers become Movie Makers“

Публикувано от H-Vision

Какви умения ще са нужни на хората и компаниите на бъдещето, за да бъдат успешни и адекватни на технологичните промени, които предстоят в следващите 5 години?

Нов доклад на Световния икономически форум, озаглавен „Бъдещето на работата“ даде отговор на този въпрос.

Ето как изглеждат най-важните 10 умения за 2020 и какви бяха през 2015:

MM

 

Според Световния икономически форум, който се проведе на 20 януари 2016, в швейцарския град Давос, става ясно, че определени умения ще стават все по-важни за успешна реализация на пазара на труда в бъдеще.

Така например креативността ще става все по-ценно умение, предвид конкуренцията на хората с роботите на пазара на труда и факта, че това е едно от уменията, които машините не притежават.

Новият формат „Movie Making” е разработен в посока развитие на вашата креативност и комуникационни умения на английски език. Само за ден от зрител, вие ще се превърнете в сценарист, актьор в главната роля или разпален режисьор.

Интерактивното събитие ще ви предостави нов поглед и развитие на умения като презентационни умения, разказване на истории, работа в екип, комуникационни умения, умения за преговори, лидерски умения, управление на времето.

И всичко това – заедно с трениране на вашия английски език!

Дизайнът на формата отделя внимание и на Емоционална интелигентност и емпатия - развитието на героя насочва вниманието ни към човешката психология и ни помага да разберем човешката природа.

 • Как реагираме на промените?
 • Как взаимодействаме с други хора ?
 • В конфликтна ситуация как реагираме – състезаваме ли се, сътрудничим ли, готови ли сме на компромиси?

Научете повече за формата като се свържете с нас на телефон 0885/699 215 – Яна 🙂

 

 

17февр./160

Бал на талантите, тимбилдинг и много забавление

Публикувано от H-Vision

Още от отварянето на очите в 6 часа, усещах, че предстои интересен ден. Вълнувах се от предстоящото и емоциите ми се оказаха оправдани. Денят е събота, но ентусиазмът ни и енергията са като за петък вечер, в която предстои среща с любимата компания, с която винаги много се забавляваме и заедно посрещаме утринното слънце.

Така започва всеки ден за нас, в който предстои тимбилдинг – завиден ентусиазъм, безупречна организация, екипен брифинг и старт.

Любимия ми формат „Бал на талантите“ – тимбилдинг, в който умело са съчетали излизането ни извън зоната на комфорт, арт и много, много смях.

Любим за нас, а ето какво споделят и участниците в него:

„Най-ценното в събитието (всъщност са доста ценните неща) беше, че хората имаха възможност да са заедно, да се опознаят в друга светлина и да се забавляват. Емоциите, които ни създадохте, ни извадиха от стегнатото усещане, с което всички започнаха мероприятието, така, че можем да кажем, че всички се развиха в някаква посока, извън рутината си, което според мен е полезно.

Форматът беше страхотен, активностите - интересни и нови. Гала-вечерта - забавна. „ М.Р.

„Предадохте много енергия, беше забавно и весело. Хората са много доволни от прекараното време“ П.К.

“Благодаря на целия екип за зареждащия уикенд и за невероятните предизвикателства, които бяхте подготвили за нашия тимбилдинг. До сега не съм имала удоволствието да се забавлявам толкова извън зоната си на комфорт.

И като цяло - не съм присъствала до момента на толкова забавна работна среща. Опознах талантите на колегите ми, срещнах се с невероятни и много известни български звезди и се забавлявах. А от утре работата в офиса ще продължи, но със сигурност много по - приятно.

Сигурна съм, че всеки един от нас е отнесъл нещо от тази среща и ще я помни ако не завинаги, то за дълго.

Благодаря ви!” И.Б.

12733415_10153551726863897_5209291361294903072_n

 

12742374_10153551734678897_4205135029260759165_n

17февр./160

Тренинг програма за Коучинг и Менторинг

Публикувано от H-Vision

 

На 19 януари, Милена Хаджииванова, имаше удоволствието да присъства като гост лектор в СофтУни и обучението ” Soft Skills – бизнес обучение за лидери”.

Пред повече от 130 човека аудитория - студенти и представители от бизнеса - в рамките на 4 часа, Милена проведе интерактивна лекция на тема - Коучинг и менторинг, модул от програмата за развитие на лидерски потенциал “Lead Inside Out”.

В своята лекция, Милена разясни разликата между коучинга и менторството и останалите психологични методи. Отговори на въпроси като този:

 • Как работи коучинга?
 • Каква е цената на услугата и как се опрделя тя?
 • Какви качества притежава добрия коуч?
 • Какъв е процесът за постигане на резултати в коучинга?
 • Как може коучинга да се прилага в лидерската практика?
 • Задаването на въпроси – като професия
 • Чуваме ли какво ни казват другите или проектираме собствените си презумпции върху техните думи?....и други

След проведената интерактивна лекция, на 2 февруари 2016, Милена беше и част от журито, което оценяваше представянето на всички участници. Целта на финалното представят беше защитата на практически проект, където участниците имаха възможност да приложат целия набор от придобити умения в хода на курса.

 

За Lead Inside Out

Lead Inside Out е гъвкаво тренинг решение, което дава възможност за включване на различни инструменти и активности, съпровождащи професионалния тренинг процес.

LIO тренинг програмите са насочени към развитие на потенциала и на меките умения. Те могат да бъдат обвързани със съществуващ компетентностен модел в компанията или да бъдат отговор на конкретна бизнес потребност на организацията.

Различните тренинг раздели, които предлага програмата са:

 • Максимизиране на лидерската роля
 • Управление на промяната
 • Управление на конфликти
 • Емоционална интелигентност
 • Продажбена психология
 • HR Акедемия
 • Взаимоотношения с клиенти
 • Тимбилдинг – корпоративни събития
 • Коучинг и менторинг и др.

За конкретни теми на интерактивни модулни блокове, можете да разгледате онлайн тренинг каталога на адрес www.LeadInsideOut.com

Научете повече на www.LeadInsideOut.com

 

Picture1

 

8ян./160

Нова година, нов късмет/ Нова година, нов успех

Публикувано от H-Vision

Хората казват „Нова година, нов късмет“, ние ще кажем „Нова година, нов успех“.

Екипът на Ейч Вижън, обичаме новата година, приемаме го като символичен рестарт на дейността, на плановете, на проектите, на мечтите, на резултатите, на успехите. Харесва ни да има време в годината, в която да премислим даден период, да си дадем сметка как е преминал, какво постигнахме, с колко ресурс го направихме. Да си зададем въпросите можехме ли по-добре да се справим, какво още искаме да научим, как научихме това което знаем, какви уроци имаше по пътя и взехме ли си поуките от тях?

Провокираме ви и вие да си зададете няколко въпроса, отговорите на които ще спомогнат за правилното целеполагане както в професионален, така и в личен план:

 1. Кои са тези неща, които оказаха силно влияние на живота ви през 2015 година?
 2. Кои от тях ще запазите и кои ще елиминирате през 2016?
 3. Отпразнувахте ли победите от 2015 година?
 4. Кои бяха ТОП 3 ваши цели за 2015?
 5. Постигнахте ли ги? Как?/Защо?
 6. Кои ще бъдат ТОП 3 приоритетите ви през 2016 година?
 7. Какво ви прави щастливи?

Ние вярваме, че получаваме това, което си пожелаем. Разбира се, като всяко нещо, то има своята цена и дали ще я платим или ще ни се стори висока и ще спестим, решаваме ние!

Целият ни екип ви желае да бъдете много успешни и осъзнати през 2016 година! Ценете това, което имате и това, което нямате! Реализирайте с размах и личен почерк! И не на последно място ... бъдете щастливи, защото щастливия човек е щастлив лидер, има щастлив екип/ семейство! J

Екипът на Ейч Вижън най-искрено ви честити новата 2016 година!

 

banner-january

 

 

7ян./160

Прегарят ли организациите? Или техните лидери?

Публикувано от H-Vision

Заявка за коучинг на топ мениджъри в организацията – все по-често явление, дори и в България.

Защо се отделят толкова много средства за това?

Мода?
Глезотия?
Опит да приличаме на американците?
Предвидливост и превенция на сериозни загуби за организациите?

Представете си следната ситуация.

Той е г-н Х. Човек, който започва от нулата (или наследява някакъв бизнес, или е назначен на топ позиция). Години наред, докато завърти колелото, отговорности, грешни решения, верни решения, загуби, приходи, напускане на хора, назначаване на хора, бързо вземане на решения, отлагане на решения...Периоди на вяра в себе си, периоди на спадове...

Какво се случва с г-н Х? В емоционален план, в личния и професионалния му живот. Той/ Всички те, г-н Х-ове, трябва да изглеждат уверени и да водят хората и екипите си, но възможно ли е да са в кондиция непрекъснато, денонощно?

Къде е мястото, на което е съвсем уместно да спрат, да пренаредят мислите си, да огледат решенията си, да потърсят нещата, които им помагат/пречат да са ефективни?
Къде е пространството, в което да получат ускорение и нов импулс да преодоляват препятствия?

Как могат да се предпазят всички г-н Х-ове от потенциалната опасност за прегаряне?
Как страда организацията, ако г-н Х прегори?

 

Какво всъщност е Burnout?

Психологът Дейвид Балард от Американската психологическа асоциация описва явлението Burnout като „удължен период, в който човек изпитва трайна преумора и липса на интерес към нещата, които прави, което води до спад в професионалната му изява“.

„Голям фактор за появата на Burnout ефекта е наличието на хроничен стрес.“, казва още д-р Балард, който е главен ръководител на Програмата за здравословното работно място към Американската психологическа асоциация. „В такива ситуации, задълженията, които са ви възложени, превишават ресурсите, с които разполагате, за да се справите със стресовите фактори“.

Сигнали на професионалното прегаряне

Замислете се, ако срещате следните сигнали:
•Почти всеки ден е лош ден за вас
•Изтощени сте през голяма част от деня
•През почти цялото време от деня смятате задачите, които трябва да вършите, за изключително глупави и смазващи
•Имате усещането, че каквото и да правите, е без значение и остава неоценено (включително и от служителите ви)

Професионалното прегаряне може да бъде резултат на прекомерен стрес. От друга страна, ефектът се появява, когато нещо не достига. Да „прегрееш“, означава да се почувстваш празен, лишен от мотивация и напълно незаинтересован. Хората, които изпитват явлението на прегаряне, обикновено не виждат надежда за положителна промяна на ситуацията. Ако прекомерният стрес е все едно се давиш в отговорности и задължения, то Burnout е абсолютно пресушаване. Обикновено човек не осъзнава, че е в процес на прегаряне, въпреки че знае, че е подложен на голям стрес.

Ефекти и последствия

Последствията от Burnout синдрома обхващат всички части от ежедневието, включително личния и социалния живот, като може да повлияе сериозно на здравословното състояние на човек – отслабване на имунната система и предразположение към чести заболявания и настинки.

Пренесено в организационен контекст – при бърнаут страда цялата компания.
Възможните последици са непредвидими – могат да варират от временна загуба на проекти, парични средства, служители, до трайна невъзможност да се овладее ситуацията – включително и фалит.

Това зависи до голяма степен от формата на управление - дали има други съдружници, партньори, осигурена приемственост и стабилност на компанията да се самоуправлява за известен период от време. Освен това поведенческата проява при бърнаута – свързана с нежелание и липса на ентусиазъм, рефлектира, бих казала дори, че е „заразна” и за останалите хора в организацията.

Има ли лечение?

В много от случаите прегарянето е резултат от работата. При всеки, който се чувства пренатоварен и недооценен, съществува риск за Burnout ефект – от трудолюбиви офис служители, които не са излизали отпуск от години или не са получавали повишение, до изнервените майки, които стоят вкъщи, гледат три деца, вършат домакинската работа и гледат остарял родител.

Но прегарянето не е следствие само от стрес в работата, лидерска позиция  или поемането на прекалено много задължения. Има и други фактори, които биха допринесли за синдрома, включително начин на живот и определени личностни качества. Какво правите в свободното си време и как изграждате собствения си светоглед е също толкова важно, колкото е работата и домашните задължения.

Какво да се направи?

Разбира се, няма еднозначни рецепти.

Най-важното е да сме наясно с потенциалната опасност и да построим начина си на живот по начин, който да ни държи възможно най-далече от прегарянето.

Ето някои възможности, които да вземете предвид, за да откриете своя механизъм за справяне:

 • Начало на деня с релаксиращ ритуал
  •Навици за здравословно хранене, упражнения и добър нощен сън
  •Определяне границите на възможностите ви
  •Ежедневни почивки от технологиите
  •Поддържане на креативността и изпробване на нови неща – извън комфортната зона
  •Собствени механизми за справяне със стреса. Когато сте се отправили по пътя на прегарянето, всичко може да ви се струва безнадеждно. Но всъщност притежавате много по-голям контрол върху стреса, отколкото си мислите.

Това могат да бъдат просто съвети, прочетени в Интернет.

Но могат да бъдат и основи за един нов начин на живот за вас, в който главен фокус е постигането на баланс в нещата, които вършите...

Възможно ли е да се повлияе от коучинг?

Всеки г-н Х може да мине и без коучинг, разбира се, но може да си помогне да преосмисли приоритетите си и да намери баланса по-лесно – измерим в конкретни действия и промени, които да започне от днес!

 

7ян./160

Разказване на истории (story telling) – транслирането на послания от различни области на живота към бизнеса

Публикувано от H-Vision

Изнасянето на мотивационни речи, разказването на истории – защо е нужно това?

Отново ли се приравняваме към модели, които се случват някъде, извън спецификата на нашата география? Какъв смисъл можем да вложим, за да придадем стойност на една такава активност?

Случи ни се наскоро.

С наш дългогодишен партньор – имаше заявка, свързана с постигане на по-висока ангажираност в служителите. Преди да запретнем ръкави, първото, което поискахме бе да ни опишат служителите си...

“...Млади хора, с доста рутинни задачи, изразходващи своята енергия предимно в екселски таблици, подредба на документи и други еднообразни дейности.”

Може би доста креативни, но затворили тази творческа амбиция в 4-ти шкаф в ляво?

Защо? Защото така се е стекъл живота, защото това е била най-подходящата работа за тяхното образование, защото е престижно да работиш на такова място – но в крайна сметка – защото това е бил избора, който са направили....

Сценарий 2: Друг наш партньор – с дейност, която по дефиниция е креативна и интересна, но...води до много голямо изчерпване, до невъзможност да преговаряш с музата отново и отново, за да приключиш проекта си в срок...

Или пък още един сценарий – с тотално “прегаряне” на хора, които са на ключови и топ позиции...Тези топ ниво ръководители достатъчно ясно осъзнават опасността от мултиплициране на поведението им надолу, но хронифицирания стрес ги прави заключени и фокусирани върху постигането на резултати...

Как да постъпим с всички тях?

Разбира се – търсим причините.

Разбира се, използваме най-точните консултантски метрики и инструменти, но при всички тях достигаме до нещо, което не ни изненадва – че става въпрос и за... емоции...

Емоции, които, ако неглежираме, ще действат на “втори план” и ще влияят на поведението, представянето, резултатите...

Препратки към физиологията...

За да направят модел на човешкия мозък с компютър, изследователите от сферата на изкуствения интелект се опитват да разберат как всъщност запомняме и си припомняме големи количества информация, които идват от синапсите в мозъците ни всеки ден, както и защо и как „изхвърляме“ друга част от информацията.

Това, което техните открития разкриват, е, че ние НЕ складираме информацията в тематични „папки“ по начина, по който една компютърна програма би го направила (или един старомоден картотекиращ шкаф). Вместо това информацията се „картотекира“ в своя контекст и се припомня също в контекст под формата на истории, които стават интегрирани с други в иносказания.

Това, което са открили също е, че когато получаваме информация под формата на изброяване (булети), подобно на PowerPoint презентация или стратегически план, ние сортираме тази информация и изхвърляме по-голямата част от нея. Тук се включват „ефектът на скорошността“ и „ефектът на първенството“, според които сме по-склонни да запомним първите и последните айтеми в списъка и може би някой айтем, който ни е оказал силно емоционално въздействие. Останалите захвърляме като „отпадък“, като вероятността е никога да не си ги припомним.

И отново темата е за емоционалното въздействие.

Тук нямаме новина - това е нещо, което се е предавало в културите с хилядолетия—историите са мощен и незаменим метод за въздействие върху човешките възприятия. Този метод е много използван и от високоефективните организации.

Кой може да разказва истории?

Със сигурност – лидерите в организацията могат да работят върху това да предават послания чрез истории.

Но не само те.

И в трите описани сценария може да се въздейства и с точния мотивационен говорител.

Кой е той?

Той е успешен...Но е и искрен.

Той има сетивността за другите, но – и за себе си.

Той може да оголи части от това, което е преживял, но с маниера на спонтанен разказвач...

Той трябва да предаде точните послания така, че да въздейства емоционално.

Да остави хората със задаени въпроси и с ненамерени отговори, в търсещо състояние и желание за промяна!

Получава ли се винаги? – не, разбира се.

До голяма степен е въпрос на правилно разбиране на ситуацията, точен избор на мотивационен говорител, който може да докосне, да провокира, да се “скачи” с аудиторията.

Или поне с онази част от нея, която в този момент е готова да чуе посланията...

Милена Хаджииванова,

Управител Ейч Въжън

22окт./150

Коледен тиймбилдинг? Или как коледното парти да има и добавена стойност

Публикувано от H-Vision

 

Края на октомври вече напомня за коледните фирмени активности. Всяка година сте изправени пред дилемата „тази година с какво да изненадам колегите?“. Дали да е в пиано бар, дали да е в карaоке бар, дали да е в хотел с добри препоръки – коя да е локацията. Изборът е безмерен, локацията е важна, но можем ли да оптимизираме времето прекарано на всички заедно?

Всяко коледно парти е свързано с игри, които показват качествата на по-смелите и комуникативни колеги, но дават ли информация за екипността, за лидерските качества, за обвързаност към компанията и други? Ето една идея от екипа на Ейч Вижън – добавяйки 3-4 часа към коледното парти, с точно подбрани активности, отговарящи на нуждата на вашата компания, вие можете да оптимизирате коледното парти. 2 в 1 – коледен тиймбилдинг и парти. Използвайки усилията да съберем всички колеги на едно място, ресурса за парти, локацията, вие можете само да добавите стойност, която ще бъде много над финансовия си еквивалент.

В духа на коледното настроение, разбира се, Ейч Вижън ви предлага да организира вашия коледен тиймбилдинг, да ви предложи най-подходящата локация, партито и това, в което сме най- добри – да проведе такива активности с екипа ви, които да отговорят на нуждите на компанията и да подготвят колегите за един успешeн старт на новата календарна година. И не на последно място, нашия коледен подарък към вас – 10% отстъпка от цената за вашия коледен тиймбилдинг.

И още една добра идея за вашите коледни мероприятия – коледно парти за вашите и децата на вашите колеги. Знаете ли, че този разход може да бъде около 500 – 1000 лева за компанията, а резултатът безценен. Защо? Ползите от провеждането на такова събитие са много, например: създава се емоционална обвързаност към компанията от страна на цялото семейство на служителя, изгражда се близост между колегите различна от тази, която могат да създадат дори и в най-добрите колегиални взаимоотношения и не на последно място – ние като родители сме се забавлявали с децата си, благодарение на компанията за която работим – какво по-хубаво?!

Изпратете ни вашето запитване за коледен тиймбилдинг и изненадайте колегите и децата им с различно преживяване за тази Коледа! И не забравяйте, че това даже ще бъде с 10% отстъпка от цената. Ех, как обичаме Коледа!

Екипът на Ейч Вижън