Ейч Вижън
13февр./150

В рубриката ни “Новини от Партньори”: Покана за тридневен семинар на Антъни Робинс

Публикувано от H-Vision

В желанието си да подкрепяме про-активно поведение от страна на наши партньори, бихме искаме да ви направим съпричастни към инициатива, достъпна за всички вас посредством Мастер Академи ООД.

„Пътят напред”, Антъни Робинс

20, 21, 22 март 2015 г. , Познан, Полша

Тридневения семинар на тема „Пътят напред”, воден лично от Тони Робинс, е събитието определяно за бизнес ивента на десетилетието. На 20, 21 и 22 март 2015 г. в Познан, Полша, ще се съберат повече от 10 000 лидери, предприемачи и такива, които мечтаят да издигнат всички сфери от живота си на следващото ниво.

Независимо дали се отнася за бизнеса, здравето, финансите или управлението на времето ви, Антъни Робинс се е посветил на това да ви осигури възможно най-доброто преживяване и опит, за да създадете изключително качество на живота си от днес!

Това е събитие, което ще ви помогне да определите с прецизност какво е това, което желаете, да изградите стабилни навици, които да ви помогнат да стигнете до резултатите, които желаете.

Това организирано конгресно посещение, което може да включи настаняване и нощувки, както и осигурен превод на български език, става възможно благодарение на официалния партньор на организаторите за България – Master Academy Ltd.

За Антъни Робинс:

През последните три десетилетия Антъни Робинс е бил консултант на лидери по цял свят. Всепризнат авторитет в сферата на психологията на лидерството, преговорите, организационните промени и върхови постижения, той е ценен непрекъснато за своето стратегическо мислене и хуманитарни усилия.

Робинс се е срещал, консултирал е или е съветвал международни лидери, включително Нелсън Мандела, Михаил Горбачов, Маргарет Тачър, Франсоа Митеран, Принцеса Даяна и Майка Тереза. Той е консултирал членове на две кралски семейства, членове на Конгреса на САЩ, Американската армия, Американския морски флот и трима американски президента, вкючително Бил Клинтън. Робинс е имал уникалната възможност да идентифицира образци и да моделира стратегии за генериране на постоянни резултати за някои от най-успешните личности в света. Като прилага получените знания в собствения си бизнес, който има приходи в САЩ от над 6 млрд. USD годишно.

Тони Робинс е един от най-търсените лектори в целия свят. В неговите семинари на живо, в публичните му изяви и учебни програми са участвали повече от три милиона души от повече от 100 държави.

Последните три десетилетия Антъни Робинс е служил като съветник на лидери по целия свят. Признат авторитет по психология на лидерството, преговори, спасяване на компании и постигане върхови постижения и представяне.

Той е също и заместник председател и председател в надзорните съвети на частни компании в различни сектори, като: хотелиерство, образование, кино и телевизионни продукции, бизнес услуги, както и хранителни добавки. Робинс е бил удостоен с честта да бъде включен в различни класации: „50-те най-добри интелектуалци в света” на Accenture, „200-те най-добри бизнес гурута” на Harvard Business Press, „6-те най-добри бизнес лидери в света”, които коучват предприемачи на American Express, „100-те най-известни личности” на Forbes, „Изключителните хуманитаристи” на съдия Байрън Уайт и от Международната стопанска камара, като един от „10-те най-изключителни млади хора в света”.

3 дни изпълнени с учене и вълнения

Пакет „нощувки+транспорт”

За ваше удобство, организаторите са се погрижили да осигурят възможност за транспорт до събитието, както и настаняване в Познан за три нощувки в тризвездни хотели, с включена закуска. По време на самото пътуване, освен уникалната среда, която ще се създаде от факта, че групата ще бъде единствено от участници за семинара - хора от бизнеса, предприемачи и желаещи да се развиват, от Master Academy са обещали да се погрижат да осигурят видео материали от семинари на Тони Робинс. Това ще добави допълнително полезност към вашето уникално преживяване. Освен това, този пакет включва и трансфер между хотела и международния панаир в Познан, където е залата на семинара.

Екипът на H-Vision пожелава успех на организатора и всички участници от България!

Повече информация прочетете тук: http://www.master-academy.org/go/70b48809e0305276c9defa82d51fb48c

 

 

18дек./140

Новини от партньори на Ейч Вижън

Публикувано от H-Vision

Тази рубрика има за цел да даде възможност на партньори, клиенти, приятели на Ейч Вижън да анонсират важни за тях събития и инициативи.

Всякакви допълнителни въпроси и информация, свързана с конкретния анонс, следва да се търси директно при съответната организация.

Този месец ви представяме инициатива на Noble Manhattan Bulgaria.

The Alpha Group (TAG) вече е в България, за да даде възможност на своите членове да постигнат две конкретни цели: 1) да осъществят растеж, който да ги направи доминиращи в техния пазарен сектор; 2) да удвоят стойността на бизнеса си в рамките на две до три години ( http://europe-ce.net/the-alpha-group)

На кратко: Какво е The Alpha Group?

В световен мащаб The Alpha Group е водещият елитен бизнес клуб за бизнес растеж, отворен ексклузивно за собствениците и управителите на малки и средни бизнеси, развиващ дейност в 21 държави и която през ноември направи своя успешен старт и в България.

Обменът на знания и опит са ключови за постигане на успех в бизнеса. Използването на външни ресурси е един от най-бързите и най-ефективни начини за възраждане на бизнес растежa.

Алфа Груп е ексклузивна и елитна група от максимум двадесет члена; местни собственици или висши ръководители на фирми от неконкурентни сектори; които се срещат всеки месец, за да научат добри практики от другите бизнес-лидери по време на интензивни сесии за стратегическо проектиране.

Членството дава на собствениците и/или управителите на фирми, редовен достъп до своеобразен собствен външен „консултативен съвет", чиято мисия изцяло е да им съдейства в усилията им да постигнат своите търговски амбиции, плюс достъп до онлайн ресурси и глобална мрежа от контакти.

Ако всеки член на група от двадесет изпълнителни директори има средно петнадесет години опит в бизнеса, то на всяка Алфа Груп среща, имаме на лице едно огромно богатство от триста години колективно натрупвани знания, умения и опит. Много малко са проблемите, които не бихте могли да преодолеете с подобен ресурс, работейки заедно в среда на взаимно доверие, уважение и конфиденциалност. Силата на това колективно усилие, посветено на взаимна помощ за разрастване и преуспяване на фирмите на членовете, никак не е преувеличена.

На ежемесечните срещи на алтернативния консултативен съвет членовете на Алфа Групата участват и в специално създадени уъркшопи (работилници), фокусиращи се върху ключови елементи на бизнес развитието в широк кръг от теми.

Целта на групата е да даде възможност на малките и средните предприятия да удвоят печалбата си в рамките на две до три години. Това може да изглежда като амбициозна цел, но Ноубъл Манхатън има доказани постижения с TAG членове, постигнали много повече от това в множество случаи - вижте тук: http://europe-ce.net/The-Alpha-Group/?page_id=10356

Работните срещи на The Alpha Group се провеждат веднъж месечно. След празничните дни, Алфа Груп ще възобнови месечните си изпълнителни заседания в края на месец януари.

Ако идеята и новината за Алфа Груп София представлява интерес за вас и желаете да получите допълнителна информация за инициативата или за предстоящите срещи за бизнес растеж, моля уведомете ни на този линк: http://eepurl.com/1balT

За контакти:

Катрин Прентис, Регионален Директор Алфа Груп София
Тел.0876-426-929, 0876-426-930
email: katrin.prentice@the-alpha-group.biz

http://europe-ce.net/the-alpha-group
http://the-alpha-group.biz

** ** **

ПОДАРЪК: От А до Я за Коучинга - изтеглете 5 задълбочени статии от света на коучинга безплатно от тук: http://coaching-reports.com/?Refer=Bulgaria