Ейч Вижън
15сеп./160

Завръщане към автентичността…за лидери

Публикувано от H-Vision

                                                Може да сте най-успешния мениджър,

                                      но какво кара другите да желаят да ви следват?

Учи ли се харизмата?... Какво ви прави лидер?

Защо и как успешните лидери разказват истории?

Какви са техните/вашите ценности?

Едно от малкото отворени събития на Ейч Вижън може да ви даде пространство да намерите вашите отговори! Заповядайте!

Кога? 29 септември 2016 - 9.00 до 17.00 часа

Къде? – предизвикателството да застанете директно на сцената на..Независим театър

Водещи: Милена Хаджииванова и гост-водещ Башар Рахал

За записване, информация, въпроси ще ви съдейства Яна Нейчева

0885 699 215/projects@h-vision.com

Изтеглете брошура за събитието - тук!

22окт./150

Коледен тиймбилдинг? Или как коледното парти да има и добавена стойност

Публикувано от H-Vision

 

Края на октомври вече напомня за коледните фирмени активности. Всяка година сте изправени пред дилемата „тази година с какво да изненадам колегите?“. Дали да е в пиано бар, дали да е в карaоке бар, дали да е в хотел с добри препоръки – коя да е локацията. Изборът е безмерен, локацията е важна, но можем ли да оптимизираме времето прекарано на всички заедно?

Всяко коледно парти е свързано с игри, които показват качествата на по-смелите и комуникативни колеги, но дават ли информация за екипността, за лидерските качества, за обвързаност към компанията и други? Ето една идея от екипа на Ейч Вижън – добавяйки 3-4 часа към коледното парти, с точно подбрани активности, отговарящи на нуждата на вашата компания, вие можете да оптимизирате коледното парти. 2 в 1 – коледен тиймбилдинг и парти. Използвайки усилията да съберем всички колеги на едно място, ресурса за парти, локацията, вие можете само да добавите стойност, която ще бъде много над финансовия си еквивалент.

В духа на коледното настроение, разбира се, Ейч Вижън ви предлага да организира вашия коледен тиймбилдинг, да ви предложи най-подходящата локация, партито и това, в което сме най- добри – да проведе такива активности с екипа ви, които да отговорят на нуждите на компанията и да подготвят колегите за един успешeн старт на новата календарна година. И не на последно място, нашия коледен подарък към вас – 10% отстъпка от цената за вашия коледен тиймбилдинг.

И още една добра идея за вашите коледни мероприятия – коледно парти за вашите и децата на вашите колеги. Знаете ли, че този разход може да бъде около 500 – 1000 лева за компанията, а резултатът безценен. Защо? Ползите от провеждането на такова събитие са много, например: създава се емоционална обвързаност към компанията от страна на цялото семейство на служителя, изгражда се близост между колегите различна от тази, която могат да създадат дори и в най-добрите колегиални взаимоотношения и не на последно място – ние като родители сме се забавлявали с децата си, благодарение на компанията за която работим – какво по-хубаво?!

Изпратете ни вашето запитване за коледен тиймбилдинг и изненадайте колегите и децата им с различно преживяване за тази Коледа! И не забравяйте, че това даже ще бъде с 10% отстъпка от цената. Ех, как обичаме Коледа!

Екипът на Ейч Вижън

 

 

19май/150

Обучение за използване на инструмент за 360-градусова обратна връзка – Insight To Business

Публикувано от H-Vision

 

Това е допълнителна възможност, насочена към партньорски организации или специалисти, които искат да използват инструмента за собствени проекти.

Процесът на обучение за използване на Insight To Business е следния:

 1. Обучение (1 ден) за смисъла, ползите, възможностите за употреба на инструмента. Интерпретиране на докладите от системата. Провеждане на дебрифинг сесия. Корпоративен доклад
 2. Тест - Практика за даване на обратна връзка по индивидуален доклад.
 3. Сертифициране

Промоционална цена за обучение и сертификат за преминат курс: 280 Евро (без ДДС)

Допълнително ще получите – възможност за 1 безплатно тестване на системата

Големи отстъпки при използване на Insight To Business в собствени проекти

 

Можете да използвате 360 градусова обратна връзка в проекти, свързани с:

 • Изследване на области за развитие (GAP Анализ) преди стартиране на програми за развитие на лидерски (мениджърски) потенциал
 • Измерване на ефективността и възвръщаемост на инвестицията (ROI) при проведени програми за развитие на лидерски (мениджърски) потенциал – оценка на входа и на изхода
 • Промотиране на служители
 • Коучинг/ Executive coaching
 • Кариерно развитие
 • Управление на талантите
 • Диагностика и управление на конфликти
 • Инструмент за задържане на служителите/ Retain management и др.
13мар./150

Следатестационен тренинг календар

Публикувано от H-Vision

Намираме се сравнително в началото на календарната година. Преди седмица – два завършихме последните анализи от атестационните оценки. Изведохме изводите, дадохме обратна връзка на всеки по отделно, събрахме се на индивидуални срещи с ръководителите на екипи – получихме и тяхното мнение и препоръки за тренинг развитието за всеки един от екипа им.

И стигнахме до завършителната и изключително важна точка от цялостния процес – изготвяне на тренинг календар за всички служители в компанията ни. Старт на продължителен процес, обвързан с много проучване за кой какво обучение е най- добро, събиране на оферти, хиляди телефонни разговори, безкрайна мейлинг кореспонденция с много и различни компании предлагащи различни услуги. Към една фирма ще пуснем запитване за това, към друга за друго, към трета – за трето. Отделяме изключително голям ресурс от време, само за процеса на изследване на пазара, обработка на информацията и схематизирането й. А тепърва предстои продължителната част, в която да представим предложенията си на ръководството, да разкажем за всяка фирма, всяко обучение и да защитим всяка цена. Разбира се, докато протича този процес, останалите задачи вървят, но да кажем, малко изостават.

Като цяло трудоемък, времеемък процес с разфокусирана обратна връзка в последствие.

Ние от екипът на H-Vision имаме изключително подходящо предложение за всички колеги, припознали себе си в гореописания процес.

С радост Ви представяме новия ни проект „Следатестационен тренинг календар”.

И сега ще бъдем кратки – всичко ще свършим ние.

Предоставяте на екипът ни от експерти всички данни, запознавате ни с всички Ваши притеснения, препоръки и желания, давате ни предпочитан период и бюджет и в най-кратък срок получавате разработена програма- календар за всички обучения, до следващия атестационнен период.

Чрез този проект печелите време, получавате структурирана програма за обучения, имате оптимизиран бюджет с пакетна цена, получавате оптимизирано отделено работно време на всеки служители в различни обучения, получавате ясна и стриктна обратна връзка за всеки един служител, и като бонус към цялата програма - получавате препоръки за следващо развитие и експертна HR оценка за всеки от екипа на компанията Ви.

Ние, от екипа на H-Vision, даваме старт на новия ни проект! И както всяко начало е хубаво, за да бъде още по-хубав и успешен старта на този проект – обявяваме 30% отстъпка от пакетната цена за първите 3 компании, възползвали се от изключително полезното ни НОВО предложение!

За всички останали обявяваме 10% отстъпка от пакетната цена до края на м. април.

И нека посланието на новия ни проект „Следатестационен тренинг календар” бъде „Всичко ще направим НИЕ!

СТАРТ! 

 

13февр./150

Работно студио на тема “Подобряване резултатите на екипа чрез вдъхновяващи лидерски истории”

Публикувано от H-Vision

Някога живял богат човек, който имал чудесен параход. Но като всички скъпи вещи, бил предразположен към повреди. Един ден, след относително трудно пътуване към друга страна, машината се повредила и никой не могъл да я оправи, за да потегли отново.

Един по един, всеки механик и инженер в тази страна били повиквани, за да опитат да оправят машината, но всички се провалили. Накрая станало дума за богат човек, мъдър и стар корабостроител, който може би щял да помогне, но на солидна цена. Богатият мъж веднага се съгласил.

Скоро старият човек, който изглеждал сякаш е поправял кораби сто години, пристигнал. Носел голяма чанта с инструменти и веднага се захванал на работа Прегледал много внимателно голямата система от тръби в машината, като от време на време поставял ръка върху тях, за да провери топлината им.

Най-накрая възрастният човек се протегнал към чантатa си и извадил малък чук, с който леко чукнал една от тръбите. Изведнъж се чул шумът на парата, която преминавала през тръбата и машината се върнала към живот, докато мъжът прибирал чука си.

Когато собственият на парахода го попитал колко му дължи, сметката се оказала десет хиляди паунда - царска сума за онова време.

"Колко?" - възкликнал богатият собственик, оскърбен.- „Вие почти нищо не направихте! Дайте ми справедлива сметка или ще ви хвърля в затвора!"

Възрастният човек извадил от джоба си лист хартия и започнал да драска нещо върху нея. Богатият мъж се усмихнал, след като прочел написаното, и се извинил на корабостроителя за грубото си поведение.

Ето какво пишело:

„За удрянето с чука 1 паунд. За знанието къде да ударя 9999 паунда.”

Разберете как точните думи, добрата история и целевите поуки могат да докоснат всеки човек от екипа Ви, да мотивират и да направят Вас успешен лидер.

Заповядайте на работно студио на тема: “Подобряване резултатите на екипа чрез вдъхновяващи лидерски истории"

Лектор на обучението: Милена Хаджииванова, управител на Ейч Вижън

Дата: 27 февруари 2015 г.

Продължителност: 10.00 ч. - 17.00 ч.

Място*: Ейч Вижън офис /тренинг зала/

Цена: 140 евро

Запишете се до 20-ти февруари и се възползвайте от 10% отстъпка от цената!

За повече информация и записване можете да се обръщате към Христина Вълчанова на телефон 0885/699 215 или ни пишете на project@h-vision.com

Очакваме Ви!

*Адрес: кв. Манастирски ливади-запад; ул.Бяло поле 12, офис 1 (http://www.h-vision.com/contact.php)

Picture1фгхйк

 

19ное./140

Диагностика и изследване на организационната култура с 10% отстъпка

Публикувано от H-Vision

Искате да направите равносметка на изминаващата година и да планирате правилно приоритетите за следващата? Само през месеците декември и януари можете да поръчате диагностика и изследване на организационната култура, посредством Workforce View изследване, с 10% отстъпка от цената.

Workforce View е онлайн базиран инструмент (въпросник), който е конструиран така, че да проучи нагласите и мнението на всички служители в компанията, свързани с организационния живот и корпоративната култура.

Въпросникът на Workforce View съдържа 55 затворени въпроса и 2 отворени въпроса, които изследват основни вярвания и нагласи на хората в компанията. Въпросникът е анонимен и отчетите се генерират автоматично от системата. Очакваното време за работа е около 20-30 мин.

Областите, които изследва Workforce View са стратегически дейности, корпоративна култура, комуникация, мениджмънт, обучение и развитие, условия за работа, мотивационни фактори, възнаграждение и др.

Получената информация дава възможност за разнообразни анализи и корелации, които се извеждат под формата на доклад и препоръки.

С помощта на професионалния екип на Ейч Вижън можете да направите Workforce View анализ за Вашата компания, чрез което изследване да се изведе организационна диагностика и да се определят „тесните места“, към които да бъдат адресирани конкретните усилия и мерки. През месеците декември и януари можете да ползвате 10% отстъпка от цената на изследването, като чрез задълбочен анализ да изведете адекватен и конкретен план за действие за следващата 2015 год.

 

 

21май/140

5 Причини за тимбилдинг с екипа

Публикувано от H-Vision

dld-branding-teamup1

Може би всички знаем ползите от тимбилдинг с екипа. А може би. Нека си припомним защо този тип събития са полезни за ефективността и продуктивността на хората в организацията в пет точки.

1. Подобрява уменията за комуникация

Активностите, които създават дискусия, позволяват отворена комуникация между хората в екипа, както и между служителите и мениджмънта. Това може да подобри работните отношения и на свой ред, качеството на извършената работа и ефективността на екипните действия.

2. Мотивира хорта

Лидерство и изграждане на екип да вървят ръка за ръка. Колкото по-лесно вашите служители да могат да изразят своите идеи и мнения, толкова по-уверени и значими се чувстват. Това ще ги мотивира да поемат нови предизвикателства при изпълнение на задълженията си.

3. Насърчава креативността

Кагато екипът е  извън офис обстановка и е изправен пред нови преживявания, това може да отключи мисли извън обичайните задължения, така наречената кутия, стандартните проблеми и действия. Работейки заедно с други членове на екипа, хората могат да се почувстват  вдъхновени с креативност и свежи идеи, които са страхотни качества, с които да се върнеш зареден в офиса!

4. Развитие на умения за справяне с проблеми

В работните отношения криза може да възникне по всяко време. Тимбилдинг дейности, които изискват хоратада работят заедно за решаване на проблеми, могат да подобрят способността им да мислят стратегически и в различни перспективи. Екипи, които са в състояние да определят проблема и да знаят какво могат да направят за него, могат ефективно да поемат отговорността, когато настъпи подобна ситуация в реалната практика.

 5. Разчупване на ледовете

Тимбилдинг активностите увеличават коефициента на доверие между хората в екипа и ги сближават. Често в корпоративната среда съществува бариера между разминаване мениджмънт и подчинени, защото служителите усещат прекалено голяма разлика между двете нива, най-често, защото нямат пряк досег непрекъснато с ръководителите, а и заради формалните отношения. Тимбилдинг упражненията отварят възможност пред мениджърите да се доближат до служителите в компанията, не като шеф, а като един от тях, колега и приятел.

Разбира се, различните типове тимбилдинг активности могат да насърчат и развият различни умения у хората. Ако искате да научите повече за тимбилдинг събитията и това, с което те могат да са полезени за вашата организация, не се колебайте да се свържете с нас!

Разгледайте нашите предложения и до края на месец Май вземете 10% отстъпка за всички тимбилдинг събития!

Повече информация тук.

signature-april

 

 

24апр./140

Тимбилдинг събитие за вашия екип

Публикувано от H-Vision

Защо да изберем такъв тип събитие?

Тимбилдинг събитията позволяват развитие на умения на хората в  екипа. В различни активности са включени задачи за разпределяне на ресурси, управление на времето и други. Чрез подобен род събития се дава изява на посланието, че колкото и добри постижения да имат индивидуалните играчи, истински ефективно е умението за сработване и създаване на добри екипи! Всеки тимбилдинг включва голяма доза забавление и приятни емоции съчетани с ниска, средна или висока степен на физическо натоварване, в зависимост от вида събитие.

Избрахте ли вашия тимбилдинг? Ние сме тук, за да ви помогнем! Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация за различните активности и концепции на тимбилдинг събития.


За контакти +359 2 850 10 45 или office@h-vision.com. Разгледайте нашата страница www.H-Vision.com и научете повече за различните възможности, които предлагаме за развитието на хората във Вашата организация.

Готови ли сте за приключения в екип? През Април и Май открийте различните тимбилдинг програми на H-Vision с 10% отстъпка. Разледайте различните концепции и научете повече тук.

signature-april

19мар./140

Клиент на бизнес коуч – как и защо?

Публикувано от H-Vision

Business-coachingАко досега не сте работили с бизнес коуч, то вероятно се чудите какво прави бизнес коуча и каква е вашата роля като негов клиент. Следващите полезни съвети ще ви дадат малко яснота относно процеса, а и относно това как можете да извлечете максимума от интеракцията си с коуча.

1. Разберете и приемете ролята си на клиент. Няма нищо пасивно в това да сте клиент! С наемането на коуч вие стартирате един изключително активен период в развитието на бизнеса си. Вашата роля е да бъдете активни и ангажирани, което означава да:

- Да се подготвяте предварително за коучинг сесиите си с въпроси или информацията, която да споделите;

- Да бъдете отворени към съветите и да задавате въпроси, за да си изясните нещата, ако се почувствате объркан;

- Полагайте усилия да постигате зададените ви цели в коучинг сесиите и изпълнявайте задачите си;

- Бъдете организирани и следете прогреса си между отделните сесии;

- Бъдете честни, когато съобщавате прогреса си;

- Говорете отворено за проблемите или затрудненията, които може да имате.

2.  Разберете ролята на бизнес коуча. Ролята на коуча е да дава насоки, съвети и подкрепа в стартирането или ръководенето на бизнеса. Коучът не може да управлява вместо вас и не следва да се очакват магии от него. Това, което той може да направи е:

- Да помогне със структурирането на вашите идеи и на вече съществуващите ви практики с перспективата за модернизирани, опростени бизнес системи;

- Да ви съветва по отношение на широк спектър от теми, които са жизненоважни за успеха в бизнеса (например развитие на таргет пазар, създаване на бизнес план, управление на финанси, назначаване и управление на персонала и т.н.)

- Да ви дава предложения и насоки относно как можете да съградите живота и баланса лично време/ работа, които искате да имате.

- Да изслушва идеите ви, плановете, практиките ви и да дава честна обратна връзка, включително с предложения как можете да направите подобрения.

- Да ви помогне да си поставите цели и да развиете полезни навици в преследването и постигането на същите.

- Да ви помогне да бъдете организиран като ви предоставя резюмета и планове  .

- Да ви подкрепя и във времето между коучинг сесиите като отговаря на имейлите ви.

- Да ви подпомогне в нетуоркинг усилията ви като ви предложи хора, които ще е добре да имате сред познатите си и с които може да ви запознае при удобен момент.

3. Моля, идвайте навреме за коучинг сесиите си. Това е важно независимо дали сесията е лице в лице, по телефон или по скайп. Запомнете, че това е вашето време- използвайте го максимално.

4. Бъдете готов да се промените. Възможно е да намирате съветите на коуча за предизвикателни за приемане или изпълнение (или и двете). Ако това се случи, дискутирайте това, което ви притеснява, но освен това опитайте да предизвикате себе си и излезте от зоната си на комфорт.

5. Задавайте много въпроси! Не се въздържайте от въпроси, защото се страхувате, че въпросът може да е глупав. Никой няма всички отговори през цялото време и във всяка ситуация.

Над статията работи Силвия Великова, стажант Човешки ресурси.

ПРЕЗ МЕСЕЦ МАРТ - ОТСТЪПКА НА КОУЧИНГ ПРОГРАМИ С 10%

 

coaching-march-2014-green-blog

 ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ НА www.H-Vision.com

24окт./130

Готови ли сте за коледен тимбилдинг?

Публикувано от H-Vision

Чувате ли коледните звънчета....

Да, те все още са далеч, но краят на година наближава, а с това и топлите празнични дни на Коледа! Имате ли вече планове за това как да отбележите празника с Вашия екип? Ние от H-Vision сме тук, за да Ви помогнем в избора на подходяща коледна програма за Вашата компания. Ако искате да съчетаете полезното с приятното, можем да ви предложим разнообразни тимбилдинг програми за коледни партита, които освен много усмивки, ще донесат и много ползи в екипите Ви, които ще имат възможност да се опознаят, да работят заедно и получат умения, които да ги направят по-ефективни в работата им.

Търсите креативни задачи? Или пък искате да се включите в социална кауза? Свържете се с нас, за да разберете повече за различните предложения!

ПРЕЗ МЕСЕЦ НОЕМВРИ - 10% ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ КОЛЕДНИ ТИМБИЛДИНГ ПРОГРАМИ!

facebook-cover-x-mas1