Ейч Вижън
13сеп./170

Защото нещо старо и нещо ново винаги правят едно по-добро цяло…

Публикувано от H-Vision

Защото дори когато завършиш училище, всяка година около 15-ти септември ти се иска да започнеш нещо ново...

Живеем в свят, в който всичко се променя със скоростта на светлината. Днес всеки от нас държи в джоба си прозорец към света, за година получава повече информация, отколкото предците му са се сблъсквали за целия си живот и управлява хибриден автомобил, а много скоро той ще се превърне в електро – изцяло.

И колкото по-технологично става едно общество, толкова по-голяма става нуждата от комуникации между хората. Точно заради това решихме да се „освежим“, но не и променим! Сменяме логото – концепцията – не!

Ребрандираме се, но ние си оставаме същите – все толкова отдадени, все толкова заредени, все толкова целеустремени да дадем на партньорите си повече от това, което очакват. Да не бъдем поредното скучно обучение, тимбилдинг или лекция. Да събудим най-доброто у тях и да бъдем добавената стойност във време, в което, за да дадеш, непременно трябва да вземеш повече…

Харесва ли ви? На нас - много!!!

13сеп./170

Какво те спира да правиш това, което обичаш?

Публикувано от H-Vision

Изминалата събота и неделя, ние, момичетата на H-Vision се посветихме на една кауза – Да Събудим България. А нашата лична кауза бе да разберем „Какво те спира да правиш това, което обичаш?“ Направихме проучване. Попитаме 30 души за първия отговор, за който се сещат, щом чуят този въпрос. Отговорите бяха разнородни и не съвсем.

От „Нищо“, през „Финанси, Ежедневие, Работа, Обстоятелства, Възрастта, Съвестта“, та чак до /да си дойдем на думата/ „Страха“. Страха от оценката на хората, страха от излизане от комфортната зона, страха да не сгрешат…

Колко от вас наистина правят това, което обичат? А колко са си наложили, че това, което ги устройва е равносилно на първото? A колко смятат, че да правиш това, което обичаш е присъщо само на материално богатите хора? Много?

Да, всички знаем, добре установената в България фраза „музикант къща не храни“. А вкусна ли е храната, приготвена с много съставки, но и с омраза към изминалия ден и отчаяние с мисълта за следващия такъв? А по-следващият?

Не е ли животът твърде кратък, за да не си позволяваме да грешим? Поне малко…

А знаеш ли, че никой не е длъжен да те прави щастлив? Не, шефът ти не е длъжен да се съобразява с личните ти проблеми и не е длъжен да ти повишава заплатата, защото имаш абитуриент. Човекът до теб не е твоя собственост, не ти е развлечение и няма да остане при теб ако разпръскваш само огън и жупел след себе си. А децата ти? Те не са кофа за душевни отпадъци и не са виновни, че парите никога не достигат или че някоя среща не е минала както трябва. Не са виновни, че не изживяваш своята мечта и не са длъжни да я превърнат в реалност вместо теб. Не са длъжни да учат, защото даваш всичко да ги издържаш и няма да те разберат в личната ти драма, а само ще я затворят вътре в себе си с един негативен привкус…, който ще се молиш да не пренесат на своите деца.

А знаеш ли защо преди излитане на всеки самолет, стюардите инструктират при инцидент да сложиш първо маската на себе си? Можеш ли да дадеш, ако не притежаваш нищо? А можеш ли да помогнеш, ако самият ти имаш нужда от помощ? Можеш ли да си от полза, ако сам на себе си не си полезен…

Замисли ли се?

Дай си шанс. Шанс да опиташ и шанс да сгрешиш. Да знаеш, че си направил всичко и можеш да възпитаваш щастлива среда, защото ти си щастлив… Очакванията са на хората, а ти не си длъжен да се съобразяваш с тях, но си длъжен да опиташ.

Длъжен си да бъдеш пример и да носиш вдъхновение. Позволи си да грешиш, позволи се да се чувстваш глупаво, освободи се от всички предразсъдъци и ако дъхът ти започне да секва… сложи маската първо на себе си…

Ако не се получи – някое сухо бюро и също толкова сухи служители винаги ще бъдат отворени за теб.

Привлекателно, нали? 😉

И не забравяй – За да събудим България, първо трябва да събудим себе си.

21авг./170

Нов визионер в екипа! Запознайте се с…

Публикувано от H-Vision

- Ти си?
- Аз съм Дея и съм „бебето“ в екипа на H-Vision – на цели 3 месеца! Аз съм personal assistant, project assistant, social media marketing и общо взето „подавам ръка“ навсякъде, където има нужда.

- Защо H-Vision?

- H-Vision избра мен и аз я избрах, в момента, в който видях Милена и Яна, стоящи една до друга. По време на интервютата беше просто шесто чувство, но в последствие успях да го „разчета“ – H-Vision е мисия. Тя предава нататък – знание, умение, себепознание. Мисията ни е да дадем повече. Да не сме поредното скучно обучение. Да не бъдем загуба на време за хората. Да разчупим леда. Да счупим бариерите. Имам и добър пример за това – В реч пред дипломиращи се колежани Дензъл Уошингтън казва: „Има един стар IQ тест с 9 точки. Ти трябва да преминеш през тези 9 точки само с 5 прави линии, без да ги прекъсваш. Единственият начин да го направиш е да излезеш извън „кутията“. H-Vision e това – кара те да излезеш извън кутията, извън приетото, извън това, което е вече правено и ако успееш да го направиш, ако успееш да дръзнеш да го направиш – то чак тогава ти си пълноправен член на екипа.

- Какво да очакват хората от H-Vision този сезон?

- Предстои ни трето издание на Академията за автентично лидерство/ALA/, като за първи път форматът ще се проведе в 4 последователни дни, извън София, извън ежедневието и работата на участниците. Смятаме, че по този начин нейното влияние ще бъде още по-голямо и целите още по-постижими. Другото предимство е, че участниците ще имат по 24 часа „в играта“ – значително повече от предишните издания на Академията – това ще бъде време, в което ще споделят, осмислят и преживяват заедно идеята да бъдат #ALeader.
ALA е академия за личности на лидерски позиции, които ежедневно се изправят пред нелеката задача да бъдат „глава“ на екип от различни хора, с различни настроения, различни потребности и различна работна етика. ALA цели да „събуди“ #ALeader-а във всеки един от тях. Да им покаже неща, които до този момент са били само мит, да ги постави в различни ситуации, да им зададе правилните въпроси и да ги подтикне да бъдат автентични. Защото какво може да бъде по-ефективно в работата с хора от откровеното отношение?
Рано сутрин, преди да видите лицата на съседите, на хората в сутрешния трафик и тези на колегите и служителите ви, какво виждате?
Собственото си отражение.
Академията за Автентично лидерство е мястото да предизвикате себе си. Това е пространството, в което можете:
#да спрете за малко, да изоставите рутината и да презаредите
#да идентифицирате събитията от живота си, които ви оформят като лидери
#да назовете истински значимите за вас ценности и как те излизат на повърхността през реални примери
#да се видите през очите на други (likeminded) хора, да установите какво излъчвате и как влияете
#да се оставите за малко без план и да овладеете реакциите си от неизвестното

За повече информация и записване за Authentic Leadership Academy пишете ни на projects@h-vision.com или +359 885 699 215

14авг./170

Академия за автентично лидерство. Какво беше за мен?

Публикувано от H-Vision

Поредица, в която участници от минали сезони на Академията за автентично лидерство ще споделят: Какво им даде и показа и успя ли да създаде #ALeader - и?

Първа е Теменужка Рачева. Психолог по образование, днес, тя работи в сферата на човешките ресурси. През 2009г. участва е 14-месечен курс за обучители и от тогава голямата и страст са софт скилс обученията.

1. Защо е необходима автентичност?

Автентичност е необходима най-вече, за да може човек да се чувства добре със себе си. Да осъзнае своите вътрешни конфликти, които го изнервят или изморяват, за да може да избере път, по който да се развива успешно. Друга полза е изграждането на доверие и устойчиви връзки с околните. Не мога да изброя всички ползи от това човек да бъде в унисон със себе си, защото те са много и в различни направления.

2. Какво Ви подтикна да участвате в Академията за Автентично лидерство?

Подтикна ме нуждата от лично развитие, както и интересната комбинация от автентичност и лидерство. Без съмнение интересът ми беше провокиран и от участието на Башар Рахал, което предполага, че формата на обучението ще бъде провокативен.

3. Кое е най-ценното, на което Ви научи?

Много ми е полезно позитивното отношение към неизвестното и импровизациите. Ценно ми беше вглеждането в собствените ценности. Също така беше интересна темата, че когато човек се издига в професията си, има риск да възприема ценности, които не са му присъщи и това да стане причина да усеща, че трудно се справя. Ако той е наясно за кои неща е абсолютно невъзможно да направи компромис, ще избере много по-успешно своето поприще, фирма и/или съдружници.

4. Какво се промени за Вас след края на АLA?

Промени се отношението ми към планирането и импровизацията. Сещам се често за тези дискусии, както и за това какво е нужно при разказването на лични истории, за да бъдат въздействащи.

5. Бихте ли я препоръчала на приятел? Защо според Вас би му било от полза?

Да, бих я препоръчала заради всички тези неща, които изброих, че са били ценни за мен. Смятам, че когато човек установи по-силна и осъзната връзка със себе си, може да изгражда по-успешно взаимоотношения, както и да се развива професионално в посока, която му носи удовлетворение.

За информация относно предстоящият сезон на Authentic Leadership Academy се свържете с нас на projects@h-vision.com или +359 885 699 215

12юли/170

”Capture the summer” – Разкажи ни лятната си история в снимка и спечели!

Публикувано от H-Vision

Всяко лято има своята история... Направи ни "story" на твоето лято в една снимка, сподели я в социална мрежа и спечели свежи награди от екипа на H-Vision!

* Как да се включиш:

- Направи снимка с историята на твоето лято - ”Capture the summer”.

- Сподели я в твоя FB или Instagram профил с #hvision #hrsummer

- Харесай страниците ни:

www.facebook.com/hvisionbg и www.instagram.com/hvision.bg

- Стискай палците и на колегата до теб, за да спечелиш 🙂

 

* Награди /за момента, в който все пак си вземете отпуск/:

- универсален водоустойчив калъф за телефон и пари

- Bluetooth колонка

- Самонадуваем дюшек - Bubblebed

 

25окт./160

Как да се превърнем от мениджър в лидер.

Публикувано от H-Vision

Термините „лидер“ и „мениджър“ често се използват взаимозаменяемо, но те не означават едно и също нещо. Предприемач в компания може да бъде мениджър или лидер( в зависимост от етапа на компанията), но трябва винаги да се стреми да се превърне в лидер.

Въпреки че добрите лидери са мениджъри, в смисъл че спомагат за развиването на екипа. Те са по-загрижени за ежедневната работа, задачите и детайли. Мениджърите се фокусират върху какво трябва да се свърши, за да се придвижат нещата напред. Лидерите групират тези ежедневни задачи в една голяма и развиват дългосрочна стратегия. Голяма част от работата на лидерите е да вдъхновяват и развиват подчинените си.

Лидерите знаят как да обединят хората, около вижданията си и показват на другите важността на ролята им в организацията. Те са коучове и ментори, които отбелязват постиженията на подчинените си. Лидерите, а не мениджърите правят промени в компанията, мислят за рисковете и наградите и напомнят на другите за ценностите на компанията.

Като предприемач, може да сте на различни етапи в израстването като лидер. Ето някои стратегии, които ще ви помогнат да се превърнете в лидер.

Като мениджър трябва да развивате хората с голям потенциал. Мислете мащабно и опитайте да махнете някои ежедневни задачи. Започнете да премахвате някои ежедневни отговорности, особено тези, които се повтарят или се вършат всеки ден. Да кажем, че управлявате поект или няколко проекта. Разпределяте задачите, определяте цели и следите напредъка. Може да продължите да определяте целите и резултатите, но дайте организацията на задачите на друг.

Най-важната чат от мащабното мислене е фокусът върху развиване, мотивиране и вдъхновяване. Организациите със служители, които имат някой, който се грижи за тях, говори с тях за кариерно развитие и им помага да учат и развиват имат по-малък брой напуснали, по-високи продажби и по-добра производителност. Като лидер не трябва да сте фокусиран върху вашето представяне и постижения, а как да направите подчинените си най-добри в това, което правят. Това е завещание, което ще остане дълго, след като проекта е приключил.

Като мениджър искате да участвате във всичко, което можете, защото искате да се облагодетелствате от резултатите. Като лидер не ви трябва признание всеки път. За всяка задача, която трябва да бъде свършена, трябва да се запитате дали някой друг в компанията може да я свърши добре.

Смарт лидерството изисква способността да се делегира, за да имате свободата да се фокусирате върху задачи, които само вие може да свършите. Планирайте и разпределяйте работата, така че екипът ви да работи добре и успешно. Делегирайте работата, така че всеки в екипа да е мотивиран да даде най-доброто от себе си и използва силните си страни.

4юли/160

Автентичност в 10 принципа

Публикувано от H-Vision

Има прекрасни дефиниции и теории за лидерството като цяло. Всеки лидер има уникална формула за успех, но не може да се пренебрегнат и важните качества, които са ключ към автентичното лидерство. Следват 10 важни принципа, които лидерите трябва да знаят:

 1. Лидерството е поведение, не позиция

Лидерите са онези, които поемат отговорност за взетите решения и носят промяната. Лидерите са тези, които подтикват хората да открият и използват техния пълен потенциал. Управленската позиция върху визитната картичка не би направила всичко това. Хората са тези, които избират лидера. Как ще го изберат? Ще съдят по поведение, отношение и действия. Ако искате да бъдете лидер, дръж се като лидер и направете света по-добър от преди.

 1. Примерите, с които въздействаме

Всеки лидер иска да извлече най-доброто от неговия тим. Вашият личен пример ще бъде най-добрият инструмент за извличане на максимална ефективност. Екипът ще ви следва във всеки един момент. Ако практикувате това, на което учите, ще покажете и на най-невярващите си хора, че подходът ви е възможен. В трудни моменти, когато изкушението да се предадете е голямо, вие трябва да сте този, който ще посрещне препятствията с увереност и решителност към успех. Така давате пример, който лесно може да бъде последван, на принципа: Щом той може, и аз мога!

 1. Лидерството означава положително влияние

Помислете за великите лидери в историята. Какво е общото между тях? Да, всички те са оказали положително въздействие. Лидерството не е просто поставяне на цели и постигане на резултати. Не е и само гладкото говорене пред публика и перфектните комуникационни умения. Ако искате да бъдете автентични, стремете се към вашия уникален принос за обществото и една от основните ви цели да бъде положителната промяна.

4. Лидерството е преследване на визия, не на пари

Без визия, дейностите ви са незначителни. Всеки може да бъде зает с различни задачи, но ключа  е в посвещаването на усилията и времето си за реализиране на визията си. Визията е това, което вдъхновява хората да направят действие и продължат напред. Открий твоята уникална визия и координирай всичките си усилия към нея. Вдъхнови всеки член от екипа си с нея.

5.  Действието казва повече от думите

Ефективността не се измерва с това, което казваме, а с това, което правим. Това, което се отразява на хората физически, е в пъти по-добро от това, което чуват. Така че, изберете действията. Не губете своето и времето на другите с безкрайни разговори за вашите планове. Просто ги реализирайте и бъдете сигурни, че всеки един ще ги забележи.

6.   Гъвкавостта засяга поведението ви, не ценностите ви

В зависимост от обстоятелствата може да изберете различен стил на лидерство или комуникация. Гъвкавостта е наистина ефективна отличителна черта, ако не засяга ценностите ви.  Всяко едно от решенията ви, независимо от ситуацията, трябва да бъде основано на ценностната ви система. Само когато действията ви са стимулирани от принципите ви, ще имате доверието и уважението на хората около вас.

7.   Лидерството е обвързано с хората

Можете ли да бъдете лидери с изключителни качества и умения и да ги упражнявате, но в празна стая? Разбира се, че не. Лидерството означава комуникация, положително влияние и ангажиране. Комуникационните умения са в основата на ефективното лидерство. Подобрете взаимоотношенията с хората и резултатите няма да закъснеят.

8.   Полезно е да признавате грешките си

Ако всичко вървеше перфектно, щяхме да загубим способността да анализираме и подобряваме. Грешките са показател, че работите. Да признаете грешките си не ви прави лош лидер. Даже обратното, по този начин показвате, че сте достатъчно мъдър да се учите от грешките си.

9.   Двама могат повече от един

За един лидер е изключително важно да има работещ и обединен под обща мисия екип. Сплотяването на екипа е процес, за който всеки трябва да допринася, но най-отговорен остава лидерът. Със своята енергия и амбиция той може да зарежда последователите си да се движат напред.

 1. Винаги има място за растеж

Запомнете, удовлетворението може да бъде краткосрочно чувство. Животът ще бъде безполезен без постоянно подобряване на себе си. Това не означава, че не трябва да оценявате това, което имате. Това означава, че трябва да бъдете благодарни за всичко, което сте постигнали, но да продължите подобряването на света поне още малко.

1юни/160

Какво е автентично лидерство – Истина или предизвикателство.

Публикувано от H-Vision

„Продължавам да се изумявам колко лидери се държат по един начин на работа, докато тяхната персоналност е друга извън работа.

Веднъж изпълнителният директор на голяма компания ми напомни, „Лидерството е действие“. Изненада ме, когато същите лидери бяха шокирани или объркани, когато техните служители не им вярват, не ги харесват и нямат търпение да отидат да работят другаде.“

Автентичността може да бъде представена чрез историята, от гръцките философи до работата на Шекспир („да бъда себе си, да бъда истински“ – Полоний, Хамлет). Автентичното лидерство може да бъде изследвано спорадично, като част от модерния мениджмънт, но достига най-високи нива на възприемане с книгата на Бил Джордж, „Автентично лидерство“.

Какво всъщност е автентично лидерство?

Докато различните теории имат различни виждания за концепция, повечето се съгласяват със следните:

 1. Автентичните лидери са себепознаващи се и оригинални.

Автентичните лидери са себеактуализиращи се, които познават силните си страни, техните възможности и емоции. Също така показват тяхната истинска същност на последователите си. Действат по един и същ начин, не крият грешките или слабостите си, които всъщност не  ги правят да изглеждат слаби. Осъзнават, че да  бъдат себеактуализиращи се е безкрайно пътуване.

 1. Автентичните лидери

Способни са да поставят мисията и целите на организацията пред собствения си интерес. Вършат работата си в преследване на резултати, а не за тяхна собствена изгода, пари или его.

 1. Автентичните лидери водят със сърце, а не само с интелект

Не се страхуват да покажат емоциите си, уязвимостта си и да осъществят връзка с техните служители. Това не означава, че автентичните лидери са „soft”. Всъщност директното общуване е от решаващо значение за успешните резултати, но направено с емпатия. Прямотата би била жестока без емпатия.

 1. Автентичните лидери имат дългосрочен фокус.

Ключовия принцип в модела на Бил Джордж, е, че корпоративните лидери са фокусирани върху дългосрочната възвръщаемост на стойността за акционерите, а не само за постигане на тримесечни резултати. След като Джордж става CEO на Medtronic и както Безос е правил дълги години в Амазон  ,……..,лидерите осъзнават, че поддържането на кадри и поддържане на компания изисква много работа и търпение, но този подход на работа се изплаща след време.

24сеп./150

ЕЙЧ ВИЖЪН на 10 години!

Публикувано от H-Vision

На 5-ти октомври тази година консултантската компания Ейч Вижън навършва 10 години. По повод голямата годишнина, екипът ни създаде фото-конкурса „10/Awards”. Част от компаниите, които са имали съвместна активности с Ейч Вижън през 10-те години, са номинирани със специално подбрана снимка, разпределена в различна категория. Кадрите, събрали най-много гласове, ще спечелят награда на специална церемония за рождения ден на H-Vision. Гласувайте за Вашата снимка в някоя от 4-те категории или качете друга снимка, която мислите, че е по-подходяща за категорията или носи по силен заряд за екипа Ви.

Фото-конкурса цели да разкаже съвместната ни история през обектива на 10 години в обучения, тиймбилдинги, различни проекти, реализирали се благодарение на доверието и добрите ни взаимоотношения с клиентите ни. Както и да отдаде заслужените ни благодарности към тях.

Под наслов „Our 10 years story with you” Ейч Вижън приканва екипите на всички компании, които са номинирани, да гласуват за своята снимка в различните категории: “ Best pic of a social story”, “Best pic of a people-investment-story”, “Best pic of a team-experience-story”, “Best pic of creative story. Освен всички да гласуват за снимката на която са, могат и да качат друга снимка, която мислят, че е по-подходяща за категорията или носи по силен заряд за екипа.

И като за голям рожден ден – Ейч Вижън ще отпразнува своя с всички клиенти/партньори/приятели на 5-ти октомври (понеделник). Локацията следва да бъде уточнена и специалните покани - разпратени на гостите . Освен очарователно празненство, екипът на Ейч Вижън ще раздаде и награди за снимките, събрали най – много гласове в различните категории.

Попитахме Милена Хаджииванова, собственик и управител на Ейч Вижън няколко интересни въпроса около годишнината и ето какво сподели тя:

 1. Какъв е пътят на 10 годишна компания? И какъв беше пътят на Ейч Вижън?

Път, без право на дълъг отдих е и пътя на Ейч Вижън за тези 10 години. От момента, в който компанията се заяви и стартира, са се случили толкова много неща. Спомням си началото, трудното задвижване на колелото, изпипването на всеки детайл за първи път, тревожността дали ще успееш да докажеш, че си по-добър от другите...

После първите наети служители и различните предизвикателства, свързани с това да доближиш екипа до собствените си критерии...

След това, тъкмо понабрали малко инерция и идването на кризата в 2010-та година – ужасен застой, ходене като в блато...

Сега е по-лесно – но до тук, пътя е доста шарен...

 1. 10 години много ли са или малко?

И много, и малко. Това е голяма част от живота на един човек. Ако беше дете, което се е родило тогава, то вече щеше да е ученик, с желание за автономност.

10 години са малко като натрупана история, но са достатъчни, за да знаем добре кои сме и към какво вървим...

 1. Кои бяха основните ценности, които съхраниха теб и Ейч Вижън през годините?

Автентичност, честност с клиентите, не прекомерна амбиция за бързо разрастване, задълбоченост в нещата, които правим, подплътена с високо ниво на експертиза,  непрекъснато развитие и усъвършенстване. Затова споделих, че пътя на Ейч Вижън за 10 години е път , без право на дълъг отдих – ние трябва да даваме най-доброто и най-съвременното на нашите клиенти и веднага, след като изградим някакъв стереотип, да бързаме да го разбием.

 1. Кои са ТОП 3 на уроците, които научи за 10 години като създател и управител на Ейч Вижън?
 • Бъди честен – дори и да нямаш успех веднага, ще живееш в комфорт със себе си
 • Давай повече от себе си – без да очакваш веднага възвръщаемост
 • Подбирай добре хората за екипа си, в които да инвестираш своето време и усилия, за да ги развиваш! Много по-важни са личностни качества като лоялност, честност, отколкото придобити професионални качества на някакво ниво.

      5. Какво да очакваме за напред от екипът ти и теб самата?

В момента, Ейч Вижън може да се каже, че е в творчески подем (както и аз самата). Имам сигурност в хората от екипа, което ми дава възможност да мечтая за нови неща и нови проекти. Стартирахме два портала, които ми се иска да се разгърнат и да бъдат особено полезни за HR и коучинг общността (hr-bg.com & coach.bg). На този етап от моя живот ми се иска да се посвещавам не толкова на комерсиални проекти, колкото да идеи, каузи, да съм полезна за все повече хора с уменията, знанията и натрупания опит.

 1. Какво си пожелаваш като рожденик? J

Здраве!

Кураж и амбиция... И умение да намирам баланса между амбицията за работа и нещата, които ме правят жива и креативна – удоволствия, радости, зареждащи преживявания!

Пожелавам това и на всички, които по някакъв начин са съпричастни към нашия празник!

 

Untitled-BD-BG

 

24сеп./150

Employer Branding

Публикувано от H-Vision

Какво представлява Employer Branding и какво приложение има в бизнес средите?

Employer Branding е постоянен процес на промотиране на компанията спрямо желаната таргет група от потенциални служители, които организацията би искала да назначи и задържи дългосрочно. Процесът има за цел да изведе на преден план способността на компанията да привлича, наема и задържа добрите кадри и да се отличи като работодател, който дава нещо повече от другите. Създаването на добър имидж като работодател е дългосрочен процес, който изисква постоянни активности в посоката.

Кой е добър пример за Employer Branding?

Един добър пример за Employer Branding, сред клиентите на Ейч Вижън, по направление „Подбор“ е TELUS International Europe - мултиезичен кол център, част от TELUS International. Компанията предоставя обслужване на високо ниво в аутсорсинг на различни бизнес процеси и ИТ решения. Това, което отличава TELUS International Europe от останалите кол центрове, е незаменимото know-how, което служителите получават както и индивидуалният подход към всеки един от тях. За своите усилия и талант служителите на TELUS International получават придобивки като зали за отдих и игри, йога сесии и тенис тренировки, библиотека, ваучери за храна и други добри практики, които дават добавена стойност на служителите.

Как да работите за Вашия Employer Branding?

Една част от новия Български HR портал HR-BG.com е посветена специално на Employer Branding’a. Направлението има за цел да събере на едно място всички фирми, практикуващи в България, които работят в посока добрия имидж на компанията и привличането на най-добрите кадри в точния момент. И тъй като този процес е дългосрочен, а не кампаниен, платформата дава възможност за системна изява в посока на „успешен работодател“. Порталът има пакет за годишен абонамент, в който се включва създаването на специална видео визитка на компанията, публикуване на всички важни събития в и за компанията, авторски статии и актуални позиции. Профила на компанията Ви в Българския HR портал HR-BG.com, ще спомогне за цялостната стратегия за привличане и задържане на най-добрите кадри.

Разгледайте Българския HR портал HR-BG.com и създайте профила на Вашата компания като Успешен работодател!

 

active