Работа в екип - тимбилдинг програми

Готови ли сте за приключения в екип? През Април и Май открийте различните тимбилдинг програми на H-Vision с 10% отстъпка.

Разгледайте новите предложения за тимбилдинг събития тук.

Защо да изберем такъв тип събитие? Тимбилдинг събитията позволяват развитие на умения на хората в  екипа. В различни активности са включени задачи за разпределяне на ресурси, управление на времето и други. Чрез подобен род събития се дава изява на посланието, че колкото и добри постижения да имат индивидуалните играчи, истински ефективно е умението за сработване и създаване на добри екипи! Всеки тимбилдинг включва голяма доза забавление и приятни емоции съчетани с ниска, средна или висока степен на физическо натоварване, в зависимост от вида събитие.

Избрахте ли вашия тимбилдинг? Ние сме тук, за да ви помогнем! Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация за различните активности и концепции на тимбилдинг събития.


За контакти +359 2 850 10 45 или office@h-vision.com. Разгледайте нашата страница www.H-Vision.com и научете повече за различните възможности, които предлагаме за развитието на хората във Вашата организация.



Брандове и направления

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

За компанията

Ейч Вижън е консултантска компания за организационно консултиране и стратегически HR мениджмънт.

Под бранда Ейч Вижън са обединени различни направления и комплексни решения, свързани с управление на човешкия капитал.

Философията на Ейч Вижън за висока устойчивост на резултатите е свързана с комплексен, интегриран и дългосрочен подход, при който всеки проект носи добавена стойност към бизнеса на клиента.

Направленията, в които Ейч Вижън има разработени продукти, експертиза и подготвени специалисти: